Angelski dnevni horoskop za 8. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ISKRENOSTI pomaga reševati situacijo – zato ne iščite krivcev ampak pri sebi poglejte, kaj zakuhate nehote. Bodite pošteni do sebe in ne iščite krivcev za to, kar ste sami zakuhali. 

Bik

ANGEL USPEŠNOSTI želi, da sedaj pokažete svoje karte in izpeljite zadeve tukaj in zdaj najbolje kar zmorete. Ste poslovno strategijo že razmislili?

Dvojčka

ANGEL SODELOVANJA vas je potegnil v akcijo s prijatelji in znanci, da pa se stvari premaknejo z mrtve točke, je potrebna še dobra strategija.

Rak

ANGEL ČUSTVENOSTI pride do svoje veljave šele na potovanju ali poti, ko si date duška – pazite se prehitrih reakcij in ostajajte v svojih energijah. 

Lev

ANGEL ČASA vam bo pomaga razporediti čas med službo in družinske odnose, da vsak pride na svoj račun – pazite da vas domača situacija ne posrka.

Devica

ANGEL JASNOSTI vam pomaga prepoznati vaš vpliv med ljudmi, ko se sprašujete ali ste pretirano čustveni in kako to vpliva na vas– čutite da so vas ljudje veseli. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRENOVE bo življenje postavil na glavo, da lahko sproščeno sodelujete v novih izzivih, ki vam jih usoda postavi na pot. 

Škorpijon

ANGEL REALNOSTI vam skuša predstaviti pravo sliko dogajanja – ker kljub pomoči ljudi imate občutek da se samo vi razdajate. Lahko sprejmete pomoč bolj sproščeno?

Strelec

ANGEL ZAUPANJA vas uči, kaj sploh to je…zaupate tistim, ki jih poznate že dolgo ali padete na sladke, a prazne bonbončke novih znanstev? 

Kozorog

ANGEL GIBANJA vam pomaga opustiti misli preteklosti, da si lahko postavite nov način sodelovanja v odnosih – polepšajte si življenje.

Vodnar

ANGEL MOČI vas spremlja skozi besedo, zato raje dobro prisluhnite drugim in svoje besede uporabljajte z zavedanjem in usmeritvijo v dobre stvari. 

Ribi

ANGEL POGUMA vas vodi v dobre odločitve za spremembe, saj ste v obdobju, ko se vam dogaja in imate optimalne priložnosti, da naredite pozitivne korake naprej. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot