Angelski dnevni horoskop za 8. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas vabi k sodelovanju z vašimi bližnjimi. Sprejmite podporo energij roza barve, da se lažje  pogovorite z domačimi in skupaj naredite načrt, ki bo v veselje in zadovoljstvo vseh. Pokažite dobro voljo, sprostite se in spodelujte.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in usmerjal skozi dan. Sproščenost vas bo vodila, da se predate sebi, svojim čustvom in podpora energij oranžne barve bo okrepila vaše zadovoljstvo, da boste vse skupaj delili tudi s partnerjem. Samski začutite sebe, svojo strast, lahko najdete novo  ljubezen.

Dvojčka

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da skozi komunikacijo uredite odnose. To vam bo pomagalo pri boljšem počutju, s podporo energij bele barve pa boste v odnose vnesli več jasnosti in iskrenosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše življenje.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon in zdravilne energije temno modre barve vas  zbistrijo, da lahko načrtujete prihodnsot na podlagi izkušenj v preteklosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Lev

Angel Priložnosti vas danes podpre v spremembah. Čas je, da se pogovorite z bližnjimi, pri tem vam srebrna barva pomaga, da to naredite v miru in vsem skupaj dvignete nivo sodelovanja, da se vsak postavi zase in prevzame odgovornost. S tem boste postavili nove temelje v domu in sebi podarili čas in prostor.

Devica

Angel Komunikacije vas vodi skozi današnji dan. Pri tem vas bodo podprle tudi energije svetlo modre barve, da iskreno in iz nivoja srca skomunicirate z domačimi vse tisto, kar visi nad vami. S tem boste vnesli več ljubezni, spoštovanja in razumevanja v vaše odnose, kar vam bo vsem prineslo več miru in veselja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Moči vam bo danes dal voljo in moč, da uredite vse, kar si želite. Podpora energij rdeče barve vam bo v pomoč, da svojo strast in dobro voljo delite tudi med druge, kar bo še okrepilo življensko energijo in k sebi boste povabili nove energije, ki vas bodo vodile naprej do novih spoznanj in rešitev.

Škorpijon

Angel Razumevanja vam danes daje podporo, da skozi razumevanje samega sebe pozitivno vplivate tudi na odnose z drugimi. Osredotočite se na sedanjost in zdravilne energije zelene barve vam bodo prinesle vsa potrebna spoznanja, kaj lahko sami spremenite in koliko moči imate za kreativno sodelovanje in napredovanje.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Pomagal vam bo, da uresničiti svoje zamisli in podpora energij vijolične barve vas bo zaščitila pred drugimi in opogumila, da stopite v ospredje in pometete z vso negativnostjo, ki je okoli vas. Drugi vam sledili in naredili boste velike korake na poti še večjih sprememb.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes vodi do novih spoznanj, ki vam bodo popestrila vaše življenje. Podpora energij rumene barve vas bo osvežila, okrepila in vam pomagala, da se sprostite in odprete za vse lepote in  vpeljete nove stvari v življenje, kar vam bo prineslo tudi večjo materialno stabilnost in mir, a tudi veselje in vzhičenost.

Vodnar

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan pomagal, da ste osredotočeni nase. Z njegovo pomočjo in podporo mavričnih barv boste lažje izhajali iz prostora notranjega miru, da se ne vpletete v kakšen nesmisel in se usmerite v reševanje vsega, kar vas bremeni in pridobite na jasnosti in usmerjenosti.

Ribi

Angel Vztrajnostii vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Dovolite, da vas pri tem podprejo energije zlate barve in predajo moč za ustvarjanje in kreiranje življenja, kot si ga sami želite. Predajte se novim energijam in naj vas vaš dnevni Angel vodi do pozitivnih sprememb, zaupajte.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot