Angelski dnevni horoskop za 8. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPOMINOV pritegne iz naftalina stare stvari, za katere pa ni čas za razčiščevanje. Spominjajte se in spoznajte, kako vas je prav vsaka situacija v preteklosti pripeljala do današnjega stanja.

Bik

ANGEL NOTRANJE MOČI okrepi vašo že po naravi močno energijo – s katero pa se boste učili ravnati na način, da sodelujete v dobro vseh vpletenih.

Dvojčka

ANGEL OSRDOTOČENOSTI nase pomaga ohranjati mirno stanje v okolici ter vaš notranji mir. Vsak vpleten se sam uči svojih lekcij – ne posegajte v njihovo odgovornost.

Rak

ANGEL ZAKLJUČEVANJA prepozna vašo potrebo po svobodi in vam pomaga zaključiti vse, kar bi vas sicer bremenilo. Uživajte v novem občutku lahkotnosti in oplemenitite intimo.

Lev

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga postavit prioritete, da v prihodnje pravočasno reagirate. Vaše srčne želje so angelom svete, sledite jim in se razbremenite.

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE sodeluje v gradnji dobrih odnosov – ko se iskreno in samozavestno izrazite, razveselite vse v okolici in sprostite svojo napetost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZBRANOSTI v sebi vam pomaga, da ne posegate z jezo v odnose, saj nima smisla ne za druge in ne za vas. Pomagal vam bo opazovati dogajanje.

Škorpijon

ANGEL LJUBEZNI vam pomaga izkoristiti čas za zmenke in srečanja vam pomembnimi ljudmi. Posredoval bo na obeh straneh, saj je naklonjenost obojestranska.

Strelec

ANGEL DIHANJA pomaga paziti na vaše zdravje. Opazite kako dihate v različnih situacijah in dovolite, da vas vsak dih vodi vase in odmika od naglice življenja.

Kozorog

ANGEL SREČE vam je naklonjen – pomagal vam bo v odnosih in stvareh črtati tisto, kar vam ni pomembno in ohraniti, kar vas osrečuje. Dovolj je ustrežljivosti do vseh.

Vodnar

ANGEL SODELOVANJA vas aktivira predvsem z domačimi. Morda je čas za nov red in sistem skupnega življenja? Uporabite ideje, ki prihajajo.

Ribi

ANGEL NAČRTOVANJA vas zaposli z idejami in možnostmi, zato zna zmanjkati časa za partnerja in ljubezen. Kaj pa če ju vključite v vaše načrte?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot