Angelski dnevni horoskop za 8. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da mu sledite. Zadihajte v nove energije, ki vas podprejo na poti do sprememb in zdravilne energije roza barve vas bodo v pomoč, da opustite star način delovanja in sprejmete vse novosti, ki prihajajo v vaše življenje. To vam bo prineslo zadovoljstvo na dolgi rok. 

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi. Pokažite svoja stališča in s podporo energij rumene barve boste pridobili na samozavesti, da pri tem tudi vztrajate. To vam bo prineslo podporo drugih in odprlo nove poti, da napredujete osebno kot tudi poslovno.

Dvojčka

Angel Počitka vas bo danes pomagal, da si vzamete čas zase. Žarki bele barve vas bodo objeli v mehkobo in samo sledite energijam, ki vas bodo globinsko sprostile in regenerirale vaše fizično telo. To vam bo prineslo lahkotnost in prostor za nove sveže energije.

Rak

Angel Izražanja vas danes podpre v iskrenosti do sebe in drugih. Izrazite vse, kar vas bremeni in kvaliteta energij turkizne barve vas bo umirila, da to naredite čim manj obremenjeno in se tako pomirite s preteklostjo. To vam bo okrepilo voljo in blagodejno vplivalo na počutje.

Lev

Angel Optimizma vas danes vzpodbuja v komunikaciji. S sprejemanjem njegove podpore in energij zlate barve boste imeli moč, da realizirate svoje želje in se dogovorite vse potrebno. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.  

Devica

Angel Samostojnosti vam bo danes stal ob strani, da sprejmete odgovornost zase. Kvaliteta energij srebrne barve vam pomaga, da ste zbrani v tem trenutku in se odločite za nadaljnje korake, ki vam odprejo nove poti na poslovnem področju. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Fokusa vas danes podre pri odločitvah. Vztrajajte pri stvareh, ki so za vas pomembne in žarki rdeče barve vam okrepijo moč in voljo, da naredite vse, kar je potrebno za uresničitev svojih ciljev. Naj vas vaš današnji Angel vodi k pravim odločitvam.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vas danes podpre v odnosih. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve se boste lažje poglobili vase in iz prostora notranjega miru skomunicirali vse, kar je potrbeno, da ohranite dobre iskrene odnose, ki vas bodo podprli pri vaših nadaljnjih korakih.  

Strelec

Angel Zdravja vas bo vodil skozi današnji dan, da sebe postavite na prvo mesto. Žarki zelene barve vam bodo dodatno pomagali pri sprostitvi in ohranjanju skladnosti telesa, duha in uma, kar bo okrepilo tudi vaš imunski sistem. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Intuicije vas danes vabi, da mu zaupate. Tako boste lažje odreagirali v odnosu do bližnjih in s podporo energij indigo barve zbistrili svoj um, kar vam bo pomagalo pri razumevanju drugih in zaupanju sebi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in prosite za pomoč.

Vodnar

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da pridete do določenih spoznanj. Sprejmite podporo, sledite dogodkom dneva in žarki vijolične barve vas bodo napolnili z mirom in vam na ta način pomagali do globokih sprememb. Sprostitev v to energijo vam bo prinesla osvežitev.

Ribi

Angel Odločanja vas danes vzpodbuja, da se aktivirate na poslovnem področju. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve, ki bo umirila vaše misli, se boste lažje odločili za pozitivne spremembe, ki vas vodijo dalje po poti do uspeha. To vam bo utrdilo samozaupanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.