Angelski dnevni horoskop za 8. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij rumene barve boste okrepili notranjo moč, kar vam bo okrepilo tudi moč misli in besede bodo padle na plodna tla. Na ta način boste dosegli vse, kar želite. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Miru vam danes pomaga, da opustite določene navade. Kvaliteta energij roza barve vas bo ovila v mehkobo, da ohranite notranji stik in na reakcije drugih preprosto ne odreagirate. Tako se boste lažje razbremenili starih čustvenih bremen in povabili v svoje življenje nove sveže energije.

Dvojčka

Angel Osredotočenosti vas danes vabi, da se usmerite v rezultate. Zdravilne energije modre barve vam bodo pomagale v jasni in direktni komunikaciji, kar vas bo aktiviralo v želji po drugačnosti in vztrajanju v stvareh, za katere vam je mar. Dnevni Angel lahko z vami dlje časa, če redno dnevno povabite v svojo družbo.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre v pozitivnih spremembah. S podporo energij marelične barve boste lažje zaznali svoje potrebe in želje ter prav tako tudi drugih. To vam bo pomagalo, da se ne zapletete v čustvene zanke z drugimi in se odprete spremembam v dobro.

Lev

Angel Priložnosti vas danes vodi do novih spoznanj. Z njegovo podporo in podporo energij bele barve, ki vas bodo naredile bolj subtilne za sprejemanje novih energij, boste lažje dojeli vplive drugih na vas. To spoznanje vas bo zabavalo in pozitivno vplivalo na vaš nadaljni razvoj.

Devica

Angel Komunikacije vam danes okrepi pozitiven odnos do življenja. Skozi pogovore boste odkrili svoja globlja čustva in žarki zelene barve vas bodo sprostili in skozi harmonijo okrepili skladnost telesa, duha in uma. S tem boste povabili upanje in srečo v življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel in v vaše življenje prinesel ljubezen. Podpora energij srebrne barve vas bo naredila čutne in skrivnostne, odprte za ljubezen, kar vas bo preko zanimivih dogodkov povezalo z vami srčno osebo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Akcije vam danes pomaga, da razrešite določene poslovne zadeve. S podporo energij indigo barve boste dobili bolj jasno sliko in nova spoznanja, ki vam bodo v pomoč, da pomirite celotno situacijo. Ne čakajte, da vas zadeve preveč ne obremenijo. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj in kako narediti.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi k druženju in zdravilne energije rdeče barve bodo okrepile življenjsko vitalnost in izboljšale vaše počutje. To vas bo naredilo privlačne za druge in ugotovili boste, da imate še vedno moč in uspeh tako poslovno kot na ljubezenskem področju.

Kozorog

Angel Iskrenosti vas danes podpre, da se osredotočite nase in svoje naloge. S podporo energij turkizne barve boste ostali pomirjeni in uredili vse tisto, česar vas je bilo strah. Tako boste ugotovili, da ste kos vsemu, če ste le fokusirani in osredotočeni na pozitivno plat siutuacije, v kateri se znajdete.

Vodnar

Angel  Samostojnosti vam danes pomaga, da vztrajate pri tem, kar počnete. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve, ki vas okrepi v moči in jasnosti, boste sproščeni uredili vse, kar ste si zastavili. Spustite pa dejstvo, da ste večkrat nerazumljeni, kar vam do dolgoročno prineslo pozitivne koristi.

Angel  Svobode vas danes vabi, da pogledate na svoje življenje z nove perspektive. Ne dovolite, da energijo, moč in čas zapravite za nepomembne malenkosti in s podporo energij bele barve vam bo jasno, kam usmeriti fokus, da se prične vse skupaj odvijati v željeno smer.

Ribi

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da se sprostite. Tako boste življenje doživeli bolj polno in žarki oranžne barve vam bodo spodbudili potrebo po uživanju in čutnosti, kar vam bo dvignilo razpoloženje in prineslo nove ideje ter večjo ustvarjalnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.