Angelski dnevni horoskop za 8. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal, da se dogovorite, kar je potrebno za osebne kot tudi poslovne preboje. Nič vam ne bo težko, izkoristite svojo moč in voljo ter podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Ljubezni vas danes podpre v sproščenosti in strasti. Dovolite si nežnosti, ljubezni in predanosti v partnerskem odnosu, kar vam prinese dobre, pozitivne energije. Če ste samski, lahko srečate novo simpatijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan, da lažje sodelujete z drugimi, a kljub temu ostanete aktivni pri svojih načrtih. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi in se ne pustili zmesti drugim.

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se posvetite sebi in področjih, ki jih želeite urediti. Čeprav si boste želeli bližine v dvoje, bo notranji mir tisti, ki vam danes okrepi vašo življenjsko energijo.

Lev

Angel Iskrenosti vas danes podpre pri sproščenem in iskrenem delovanju glede vaših srčnih želja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje videli, kako naprej v odnosu in kaj morate vi spustiti, da se lahko stvari pozitivno rešijo.

Devica

Angel Moči vam danes pomaga, da boste pozitivno usmerjeni v vašo poslovno prihodnost. Bodite odprti za nove dogovore, ki vam prinesejo napredovanje ali celo novo poslovno priložnost.  Sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas vodi skozi današnji dan v sledenju sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje odločali med možnostmi, kaj vam je trenutno najbolj pomembno in izbrali pot, po kateri vas vodi vaše srce.

Škorpijon

Angel Razumevanja vas danes vabi v svojo notranjost in pregled vašega načina delovanja na poslovem področju. Na ta način boste lažje spustili bremena preteklosti in se osredotočili na sedanjost ter odprli vrata novim energijam. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Prijateljstva vas danes podpre pri druženju in komunikaciji z vašimi prijatelji. Razumeli vas bodo, lažje se boste sprostili in razbremenili določenih pritiskov iz okolja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa.

Kozorog

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga začutiti vse okoli vas na bolj mehek, nežen način. Uživali boste v današnjem dnevu, kar vam bo pomagalo pri sprejemanju odločitev v prihodnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite.

Vodnar

Angel Upanja vas danes vodi k sprejemanju stabilnih odločitev in dobrih temeljev na področju ljubezni. S podporo in pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje vztrajali pri svojih zahtevah, čeprav trenutno ne bo videti napredka.

Ribi

Angel Harmonije vas bo danes vodil do pozitivnih sprememb v partnerstvu, kar bo povečalo vašo samozavest in željo tudi na poslovnem področju. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.