Angelski dnevni horoskop za 8. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Razmišljali boste o načrtih za prihodnost. Ne izpustite priložnosti in se pogovorite z domačimi o vsem, kar želite, saj vam je pomembno, da se strinjajo z vašimi načrti.

Bik

Uživali boste v pozornosti in pustili, da se vse zgodi sam po sebi. Z lahkoto boste dosegli v službi, kar ste jih želeli in načrtovali. Lahko se boste končno sprostili.

Dvojčka

Naredite nove poteze v smeri zaslužka. Naklonjenost zvezd podpira vaše optimalno delo in razvoj vaših kvalitet. Usmerite se v to, kar vas najbolj veseli v življenju.

Rak

Imeli boste občutek, da vam zmanjkuje časa zase in da ste preveč predani življenju ali drugim ljudem, zato boste psihično občutljivi in čusta vam bodo nihala. Pazljivo.

Lev

Naučili ste se že, da nima smisla, da za druge žrtvujete nekaj, kar vam je najlepše, sedaj samo trenirajte vsakič, ko želijo, da za njih naredite nesmiseln kompromis.

Devica

Po eni strani vas bodo odnosi spodbujali k samorazvoju, a po drugi strani se boste čisto preveč obremenjevali. Razdvojeni boste, kaj narediti. Življenje želi vaš razvoj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Imeli boste dober vpliv na druge, zato vam bodo želeli ugoditi in sodelovati v vsem. Vsa ta naklonjenost vam bo omogočila, da boste končno izrazili svoje osebne stvari.

Škorpijon

Pokazale se bodo dobre poti in nove priložnosti, rahlo podobne tistim, ki ste jih v pretekosti že zavrnili. Tokrat jih boste drugače sprejeli, bolj s hvaležnostjo in mirom.

Strelec

Imeli se boste priložnosti pogovoriti o pomembnih stvareh za prihodnost, a boste morali prej oddelati stvari za nazaj, kar bo obremenilno, a ne boste želeli priznati.

Kozorog

Obremenjeni boste z vsem, predvsem z osebnim življenjem. Usoda vam bo dajala priložnosti, za katere pa ni nujno, da jih boste sprejeli. To bi okrepilo vaše finance.

Vodnar

Pretiravali boste s komunikacijo in imeli rekordno število sestankov in različnih poslovnih pogovorov, a na koncu boste zadovoljni, ko boste videli, da je bilo vredno.

Ribi

Z novo močjo in vznemirjenjem se boste lotevali vsega, kar bo potrebno narediti. Nadoknadili boste vso lenobo za nazaj in dosegli uspeh z novimi idejami in projekti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot