Angelski dnevni horoskop za 8. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Pozornosti vas bo skozi današnji dan vodil in usmerjal k novemu načinu razmišljanja in delovanja glede materialnega stanja. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kako si urediti finance in kljub temu dobro živeti. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal skozi proces.

Bik

Angel Miru vas danes podpre v ohranjanju notranjega miru in sproščenosti v odnosih. Ne dovolite, da vas okoliščine potegnejo v slabo voljo, jezo ali celo bes, če vam vaš dnevni Angel vodi drugam.

Dvojčka

Angel Reda vam v današnjem dnevu pokaže, kako se lažje in boljše organizirati, da opravite vso tekoče delo in sprejmete tudi nove izzive, ki vas veselijo in že čakajo na vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vam začne življenje odvijati v smer, ki si jo želite.

Rak

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da boste lažje prešli izzive in lažje zadihali. Z njegovo pomočjo bo vse skupaj bolj preprosto in lahko boste opustili stare vzorce nemoči. Čas je, da začutite tisto pravo strast do vsega, kar počnete.

Lev

Angel Vztrajnosti vam danes stoji ob strani in vas vzpodbuja, da pričnete postopoma spreminjati stvari, da se naredi prostor za nove energije. To vam bo prineslo čustveno stabilnost in z vztrajnostjo se bodo stvari obrnile v pozitivno smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Devica

Angel Samozavesti vam skozi današnji dan pomaga, da se osredotočite na nove poslovne priložnosti. Z njegovo pomočjo boste lažje izrazili svoje zahteve, pogoje in pri tem vztrajali. S tem si boste okrepili svojo samozavest in notranjo moč, kar vam bo pomagalo pri kreiranju novih idej.   

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vas danes podpre, da lažje postavite drugim meje in se jasno izrazite. Pri tem naj vam bo merilo, kaj vam je pomembno v življenju in na kaj ste ponosni. Cenite svoj čas in vsak trenutek, tako boste vzpostavili nov sistem in počutili se boste svobodne.

Škorpijon

Angel Podpore vam danes daje podporo pri organizaciji in uresničevanju poslovnih izzivov, da se vse stvari izpeljejo v optimalnem času. Z njegovo pomočjo si boste lahko postavili nove temeljepri spremebah v službi. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje sprostili in iskreno spregovorili ter začeli sodelovati na način, ki bo sprejemljiv tako za vas kot druge, saj vam ni vseeno, kaj si drugi mislijo o vas.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da uredite vsa nesoglasja v odnosih. Če obstaja možnost napačnega razumevanja ali zavajanja v komunikaciji, je danes priložnost, da to popravite na optimalne način.

Vodnar

Angel Akcije vas danes podpre pri vseh spremembah glede vašega doma. Aktivno se boste ukvarjali s spremembami, ki jih želite izpeljati in s pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje in ne boste obremenjeni z drugimi stvarmi ali ljudmi.

Ribi

Angel Volje vas danes vodi, da se aktivirate na poslovnem področju. Lahko vam ponudijo napredovanje ali pa se vam ponudi nova služba. Bodite pozorni in v prvi vrsti, da sprejmete izziv. Naj vam vaš dnevni Angel pri tem pomaga, sodelujte z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.