Angelski dnevni horoskop za 8. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vam bo danes pomagal, da ugotovite, kaj in kdo vam krade vaš čas in energijo. Vzemite si čas zase, da se sprostite in se na novo vzpostavi red, ki ga nujno potrebujete. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli odločitve in stopili na novo pot do osvoboditve in napredka.

Bik

Angel Sproščenosti vas bo danes objel in vodil, da sodelujete z drugimi na sproščen, lahkoten način. Sprejmite nasvete drugih, saj vam želijo le dobro in jih poskušajte vpeljati v vaš vsakdan. S tem se boste odprli za nove sveže energije, kar bo v vaše življenje privabilo nove ljudi.

Dvojčka

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani in se ne oddaljujete od svojih ciljev in sreče. Notranji red vas odpre, da vidite, kaj so dobre spremembe za vas, ki jih začnite vpeljevati v svoje življenje, da se vse izpelje v optimalno smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon pri uresničevanju svojih idej. Vaša družabnost in razigranost, vam bosta pri tem pomagala, pazite samo, da ne pozabite na čustva drugih. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, da je čas, da zaključite s starim načinom življenja in se osredotočite na ljudi, ki so okolivas. Tako boste spoznali, kdo vas podpira in kdo v vas vzbudi zanimanje za nove stvari.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sodelujete v spremembah. Sprejmite podporo drugih ljudi, z njihovo pomočjo boste lažje ugotovili in začutili, kaj vas aktivira, da začnete aktivno sodelovati v spremembah, ki vam jih ponuja življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vzpodbuja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas danes podpre, da v vseh situacijah izhajate iz notranjega miru. Karkoli se bo dogajalo okoli vas, ohranite mirno kri in se ne zapletajte v drame drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj vam bo lažje.

Škorpijon

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da ugotovite, kaj je za vas koristno in kam vas vodijo vaše odločitve. Bodite pozorni na vsa sporočila okoli vas in sami ocenite, kaj je resnično in kaj ne. Le tako se boste pravilno odločili in ohranili vašo integriteto.

Strelec

Angel Odločanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase in naredite potrebne korake, da se začnejo stvari premikati v pravo smer. Odločnost v besedah in dejanjih bo do vas pripeljala ljudi, ki vam bodo v pomoč in vas bodo pri tem podprli. Skupaj boste lažje in bolje realizirati vaše ideje.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da sledite ciljem in s tem življenju, ki ga želite ustvariti. Zadihajte v nove energije, da se začnejo spremembe na vseh področjih življenja. Ne branite se jih, če vas vaš dnevni Angel vabi k temu, vztrajajte.

Vodnar

Angel Zvestobe vas bo aktiviral, da se za trenutek ustavite in se posvetite sebi. Pomagal vam bo izboljšati fizično odpornost in pregnati utrujenost, ki je posledica pretiranega dela brez počitka. Ustavite misli in ga nagovorite, da vam pokaže, kako se sprostiti in regenerirati.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da prisluhnete sebi in svojemu srcu. To bo okrepilo vašo samopodobo in lažje se boste posvetili sebi in vsemu, kar vam v tem trenutku največ pomeni. Ne obremenjujte se z drugimi, odprite se sprejemanju samega sebe, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.