Angelski dnevni horoskop za 8. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Samote vas bo vodil skozi današnji dan. Čas je, da si priznate, kaj si želite in kaj vam manjka v življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in pomagal vam bo, da odprete srce najprej sebi, šele nato ga lahko odprete tudi za druge.

Bik

Angel Harmonije vam danes pomaga pri usklajevanju vsega, kar si želite in pri tem okrepite tudi odnose. Z njegovo pomočjo boste lažje vzpostavili harmonijo, razumevanje in iskreno spregovorili z drugimi. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vam pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da sprejmete vse darove, ki vam jih daje življenje v tem trenutku. Vse, kar ste do sedaj dosegli, se vam bo obrestovalo in spremembe vam bodo trajno spremenile življenje. Pokažite zadovoljstvo in se sprostite v sprejemanju novih energij.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti v odnosih. Družite se z ljudmi, ki so vam blizu in jih imate radi, pri tem pa ne pozabite tudi na njihove potrebe. S tem boste naredili odnose srčne in iskrene. Dnevni Angel vas nagovarja, da sprejmete vse izzive in uživate.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri pozitivnih spremembah, da si postavite nove temelje. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svojo moč, kreativnost in postavili nove ideje v realnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem podpre.

Devica

Angel Preboja vam bo danes v pomoč, da začutite svojo strast, ki vas vodi do novih spoznanj. Pri tem spoštujte sebe, spustite pričakovanja drugih in potrebo po njihovem odobravanju ter se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da negujete sebe in ljubezen do sebe. To vam daje svobodo in vam pomaga ohranjati vaš notranji sveti prostor in boljše počutje. Sprejmite njegovo podporo in negujte svojo ljubezen.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kje delate napake, da se ljudje odmikajo od vas in kaj morate spremeniti, da bodo odnosi lahkotni in iskreni. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte.

Strelec

Angel Zraka vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja sebe. Poglejte, kaj vse ste dosegli v zadnjem času in bodite ponosni na svoje desežke. S tem boste okrepili samozavest in zaupanje vase, kar vam bo pomagalo postaviti nove trdne temelje na vseh področjih.

Kozorog

Angel Fokusa vam danes pomaga, da ostanete zbrani in imate fokus na sebi. S tem boste lažje osredotočeni na vaše občutke in reakcije, ki jih imate do okolice, kar vam bo prineslo spoznanje, kaj vam jemlje kreativno energijo. Tako se boste odločili, kaj spremeniti, da zaživite bolj polno, srečno življenje.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da se sproščeno podate v nov dan. Vzemite si čas, pojdite med ljudi, se sprostite in zabavajte, da okrepite tudi vaše odnose, ki trpijo zaradi vaših poslovnih načrtov. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil.

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal čez ovire, ko se ne boste mogli odločiti kam in zakaj. Z njegovo pomočjo boste danes lažje naredili prave korake v pravo smer in obdržali svoj nivo dobrih energij. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.