Angelski dnevni horoskop za 8. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vam danes pomaga v sprejemanju pozitivnih odločitev. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili na delo in na vse, kar morate dokončati. To vam bo dalo zagon za naprej in pozitivno vplivalo na vsa področja življenja.

Bik

Angel Sodelovanja vas bo danes vodil k sodelovanju z drugimi. Na ta način boste lažje okrepili odnose in ugotovili, da skupaj hitreje in bolj uspešno realizirate načrtovano. Vaš dnevni Angel je lahko dlje časa z vami, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Izražanja vam bo danes pomagal, da se jasno izrazite. Ne skrivajte svojih čustev in šibkih točk, ampak se izrazite ter pokažite drugim, kdo ste, da vas ne bodo imeli za samoumevne. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Rak

Angel Miru vas danes vodi, da ste osredotočeni na pozitivno razmišljanje. Izhajajte iz notranjega miru predvsem v razumevanju samega sebe in z lahkoto boste naredili načrte za prihodnost. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli ustvarjalno in mirno.

Lev

Angel Odnosov vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje ugotovili, kakšne spremembe morate narediti, da se odnosi z bližnjimi postavijo na nove, zdrave temelje.

Devica

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v sproščen način delovanja glede vseh sprememb, ki jih želite v življenju. Opustite star način razmiljanja in analiziranja, ampak še enkrat poglejte na celotno situacijo in dovolite, da se staro zaključi in se začne življenje čisto na novo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se aktivno lotite vseh sprememb, ki so potrebne, da se začnejo stvari premikati stvari na bolje. Ne ozirajte se na druge, sledite svoji intuiciji in veselju do novega, drugačnega, da se življenje obrne v novo smer.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam bo danes v pomoč, da naredite pomembne korake v razumevanju z drugimi. Sledite sporočilom iz okolice in odreagirajte iskrenoin jasno takoj, da se vzpostavi pravi način komunikacije. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da boste lahko prisluhnili drugim in pogledali na situacijo z drugega zornega kota. To bo okrepilo samozaupanje in sodelovanje z drugimi, da lažje uredite vsa nesoglasja in vse dvome, ki so prisotni v vaših odnosih.

Kozorog

Angel Razumevanja vas danes vodi, da se sprostite in posvetite sebi. Na ta način boste okrepili življenjsko energijo in drugim pokazali, kdo ste in kaj so vaše vrednote, brez da bi se pri tem počutili dolžne ali krive. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil čez celoten proces.

Vodnar

Angel Želja vas danes podpre, da skozi aktivno dogajanje uresničite tudi tiste najbolj skrite želje in izpeljete vse načrte, ki vam bodo popolnoma spremenili vsa področja življenja. Sledite svoji viziji in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah na način, da ste iskreni do sebe in si priznate najgloblje želje. To vam bo prineslo osvoboditev in okrepilo notranjo moč, da naredite korake v smeri tistega, kar vam je všeč in vam daje zagon za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.