Angelski dnevni horoskop za 8. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI bo tam, kjer boste znali zaznavat ljubezen. Če ste vezani, zna dan prinesti presenečenja in bo ohraniti zvestobo ter se povezati s partnerjem pravi izziv.  samski pa….ja, uživajte s simpatijami. 

Bik

ANGEL NAPREDKA vas spremlja na vsakem koraku. Zdelo se vam bo, da ste odsotni od vsega dogajanja, a vam bo ravno ta odmik pomagal pri potrebnih spoznanjih in dobrih odločitvah.

Dvojčka

ANGEL DVOJINE danes omogoča videnja glede ljubezni – če se odločate za poroko, je danes priložnost, vsekakor pa je čas da si priznate kaj in kako čutite. Priznati napake je pogumno dejanje. 

Rak

ANGEL ZAUPANJA VODSTVU vas odmika od pretirane ustrežljivosti in dokazovanja drugim. Zaznavajte vodstvo v sebi in opustite iluzije v odnosih, do sebe in do drugih. 

Lev

ANGEL STRASTI bo tako močan, da vaš um ne v stanju razmišljati ampak je čas da sledite srcu. Življenje vas čaka in kreativno ustvarjanje je ključ do sreče. 

Devica

ANGEL DOBREGA POČUTJA bo z vami predvsem doma, drugam pa se odpravite če je nujno. Izkoristite oporo domačih v vsem kar želite na novo narediti ali pa si uresničiti . 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI  odpira optimizem in polno predanost na vsakem koraku. Sledite poti do srečnih uresničitev vaših želja, tokrat se lahko srce ogreje tudi v službi. 

Škorpijon

ANGEL SPROSTITVE bo skozi čutenje telesa in fizičnega sveta v vas aktiviral posebno privlačno energijo. Doživljali jo bodo vsi v vaši okolici – vam paše, ko pritegnete ljudi k sebi? 

Strelec

ANGEL LJUBEZNI vam bo na voljo na vsakem koraku.  Zaznavajte naklonjenost iz vseh strani, pustite da vas pomiri in vam vrne notranjo voljo in strast do življenja. 

Kozorog

ANGEL PODJETNOSTI vas bo pokazal javnosti, da vas vidijo zares, iz kakšnega testa ste. Spremembe v odnosih bodo neizbežne, mnogi se bodo šele sedaj lahko resnično povezali z vami. 

Vodnar

ANGEL INTUICIJE vam prežene notranji nemir. Poskrbite za vse kar je potrebno. Čustva bodo nejasna, več časa raje namenite skrbi za svoje telo . nego in razstrupljanje. 

Ribi

ANGEL OSREDOTOČENOSTI zaenkrat še ne bo dopuščal večjih sprememb, opazujte pa, če ste veseli ideje, da se bo nekaj večjega spremenilo. Uživajte v naklonjenosti ljudi. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.