Angelski dnevni horoskop za 9. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon za spremembe svojega doma. S sprejemanjem energij oranžne barve boste lažje sledili notranjemu zadovoljstvu, kar bo aktiviralo vašo moč, da naredite določene spremembe za vaš dom, sebe in bližnje. Tako boste pripravili prostor, da se stare energije nadomestijo z novimi. 

Bik

Angel Vztrajnosti vas danes vabi, da sledite sebi. S podporo energij modre barve se boste umirili in lažje osredotočili na tiste želje, ko so za vas pomembne. To vam bo dalo več elana, izboljšalo vaše počutje in okrepilo življenjsko energijo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevenga Angela, ki vam kaže pot.  

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve se boste lažje fokusirali nase, se organizirali in začeli  uresničevati svoje skrtie želje. Ohranite vse zase, da se energije ne razpršijo in se vam priložnost ne izmuzne. Sprejmite podporo in se aktivirajte. 

Rak

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi dnašnji dan. Ne umikajte se vase in kvaliteta energij indigo barve vas bo vodila, da s pomočjo intuicije sprejmete novosti, ki vam odpirajo nov pogled nase in druge. To vam bo prineslo osvežitev, kar po povečalo vašo kreativnost in veselje.  

Lev

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da mu sledite. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo objela, da začutite, koliko lahko pridobite, če ste samo tukaj in zdaj. Tako boste prišli do novih spoznanj, kar bo spremenilo vaše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami dje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Komunikacije vas danes podpre v sproščenosti. Na ta način boste lažje spregovorili o svojih idejah in s podporo energij bele barve prejeli dodatno svežino in jasnost, da domače zaprosite za pomoč in skupaj realizirate tisto, kar vas veseli. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo vse skupaj lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Moči vam bo danes dal voljo, da se posvetite svojemu telesu. Žarki zlate barve vas dodatno podprejo in pokažejo pot, kako se sistematično lotiti sprememb, da prenovite tako vaše telo kot duha. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da realizirate zastavljene cilje.

Škorpijon

Angel Miru vas danes nagovarja, da se sprostite in s podporo energij roza barve se boste lažje umirili in posvetili sebi. Na ta način se boste umaknili od provokacij okolice in se pripravili na nadaljnje korake. Ohranite zbranost in sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Srčnosti vas bo danes objel in zdravilne energije zelene barve vam pomagajo vnesti harmonijo v odnos do samega sebe kakor tudi v dom. Ostanite v svojih dobrih energijah in lažje boste vpeljali določene spremembe, ki bodo vnesle več miru, veselja in zadovoljstva v vaš dom.

Kozorog

Angel Podpore vam danes podpre, da pogledate svoje življenje in se odločite za spremembe. S podporo energij rumene barve se boste okrepili v notranji moči in lažje ustvarili red, ki ga potrebujete, da sledite sebi, novostim in spustite pričakovanja drugih.

Vodnar

Angel Samostojnosti vam danes pomaga, da naredite korake naprej. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve se boste lažje lotili vsega, kar vas bremeni in prevzeli nadzor nad celotno situacijo. Tako boste vnesli ravnovesje v vsakdanje življenje in spremembe bodo sledile.

Ribi

Angel Odprtosti vam danes pomaga, da odprete srce sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in energije mavričnih barv vas vodijo, da s pomočjo intuicije sledite svojim sanjam, jih delite z bližnjimi in se odprete za vse dobro, ki prihaja k vam. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot