Angelski dnevni horoskop za 9. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predaje vam danes preda podporo, da naredite korenite spremembe. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kje potrebujete spremembe in kaj lahko sami naredite za to. Vse, kar se vam do sedaj ni izšlo, lahko naredite na novo in se pri tem predate vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas pri tem usmerja in vodi.

Bik

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se posvetite sebi. Kljub povabilom okolice ali vaše želje po druženju, bo notranji mir namreč tisti, ki vam danes okrepi vašo življenjsko energijo in vas odmakne od vseh negativnih vplivov drugih.

Dvojčka

Angel Komunikacije vam danes pomaga v iskrenosti. Delite z drugimi svoje ideje in zamisli, saj lahko tako obrodijo sadove, ki vas bodo vodili še do večjega uspeha v prihodnosti. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Rak

Angel Sodelovanja vas vodi skozi današnji dan. Sodelujte z drugimi, a ostanite zbrani in aktivni pri svojih načrtih, ciljih. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi, ohranili nivo dobrih energij in s tem pridobili več zaupanja vase.

Lev

Angel Sprejemanja vas bo podprl pri sprejemanju vsega novega. Odprite svoje srce in prišli boste do svoje prave energije in notranje moči, kar bo v vašo bližino pritegnilo ljudi, ki vam bodo prinesli nove energije. To vas bo aktiviralo v veselju in sproščenosti.

Devica

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v zaupanju sebi. Na ta način se boste sprostili in lažje izrazili vse tisto, kar vas veseli. S tem boste okrepili svoj optimizem in tako razorožili vse v vaši bližini ter pridobili njihovo podporo in zaupanje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo se bodo vse stvari postavile na pravo mesto in dobile svoj smisel, na vas pa je, da se sprostite in sodleujete pri spremembah. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Svobode vas vodi skozi današnji dan k osvobajanju od drugih ljudi. Sprejmite odgovornost zase in ljubeznijo do sebe boste lažje spremenili način sodelovanja z drugimi in opustili svoja pričakovanja, kar vas bo osvobodilo in notranje okrepilo.

Strelec

Angel Razumevanja vas danes vabi v svojo notranjost. Na ta način se boste lažje osredotočili na sedanjost in ugotovili, kdo v vaši bližini vas podpira in kdo samo išče koristi, ki mu jih nudite. Cenite svoj čas in prostor ter spustite iz življenja vse tisto, kar vam jemlje energijo.

Kozorog

Angel Moči vam danes preda moč in voljo, da ste pozitivno usmerjeni in na ta način osvojite dobre energije za potrebne spremembe. Sledite sebi in svojim ciljem ter se postavite zase. Sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Vodnar

Angel Ljubezni vas danes podpre v sproščenosti. Predanost sebi in ljubezen do sebe vas bosta podprli v sproščenem sodelovanju z drugimi, da lažje izrazite svoje želje in dobite njihovo podporo, kar vam bo prineslo boljše rezultate na vseh področjih. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Ribi

Angel Odločanja vas danes vodi k uresničevanju vaših idej. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje uskadili svoje želje, ideje in pri tem aktivno sodelovali z drugimi, ki vam lahko pomagajo z nasveti ali podporo, da se stvari izpeljejo na najbolj optimalen način za vas.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.