Angelski dnevni horoskop za 9. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes vabi k lahkotnosti. Tako se boste lažje prepustili svojih čustvom in s podporo zdravilnih energij roza barve izkazali naklonjenost tisti osebi, za katero bije vaše srce.  Zadihajte v nove energije, ki vas podprejo in vam pomagajo na poti do sprememb.

Bik

Angel Komunikacije vas bo danes vodil, da se z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve bolje povežete z bližnjimi.  Notranji mir in sproščenost bosta okrepila vašo skrb in čutenje sebe, kar vam bo v pomoč, da prisluhnete bližnjim in tako okrepite odnose. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vam danes daje podporo v iskrenosti. Zdravilne energije zelene barve vas  bodo objele in vam dale moč, da spustite vse strahove in na življenje pogledate z nove perspektive. Tako boste na vsa področja vnesli nove energije in se  se odprli za novosti in začeli ustvarjati točno to, kar vam je všeč in kar si želite.

Rak

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da se posvetite odnosom. Sledite dogodkom dneva in s podporo energij bele barve boste lažje naredite potrebne spremembe in zaživite čisto na novo. Če to pomeni, da priznate svoje napake bližnjim, je danes ugoden čas. Sprostitev v to energijo vam bo prinesla osvežitev.

Lev

Angel Strasti vas bo danes aktiviral, da začutite svojo strast. Z njegovo podporo in podporo oranžne barve boste imeli voljo, elan in veselje, da lažje naredite korake v svet neznanega. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da se mu predajte.

Devica

Angel Odločanja vas danes podpre pri pomembnih odločitvah. Zdravilne energije svetlo modre barve vas podprejo v jasnosti, da lažje sprejmete vse tisto, kar vas bremeni in se s tem soočite. To vam bo pomagalo, da se osvobodite preteklosti in daste priložnost sedanjosti, da se stvari postavijo na pravo mesto.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas v današnjem dnevu podpre, da sodelujete v vseh aktivnostih dneva. Tako boste umaknili negativne misli in podpora energij vijolične barve vam bo prinesla svežino in upanje, da se osredotočite na sedanji trenutek in iz njega potegnete maksimalno zase, vse kar je mogoče.

Škorpijon

Angel Miru vas danes vabi, da mu sledite. Zdravilne energije srebrne barve bodo na vas delovale blagodejno, pomirjujoče in očiščevalno, kar vas bo globinsko sprostilo. Sprostitev bo prinesla mir v mislih in čustvih ter vas podprla pri boljšemu počutju, da lažje naredite določene zaključke. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in sprejmite podporo energij zlate barve, da postavite sebe na prvo mesto in se ne zapletate več v reakcije okolice. Tako boste prišli do prave notranje moči in začeli aktivno sodelovati v kreiranju lepše prihodnosti.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da sledite sebi in pričnete uvajati spremembe, kjerkoli jih potrebujete. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo pomagale, da ste osredotočeni, pomirjeni in samozavestni ter varno sledite svojim željam in idejam ter si tako ustvarite nove tredne temelje.

Vodnar

Angel Notranjega Reda vam bo danes pomagal, da pridete do določenih spoznanj. Ne reagirajte na okolico in sprejmite podporo energij indigo barve za spreminjanje v sebi. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, da vas osvobodi in vam prinese zadovoljstvo, srečo in moč.

Ribi

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da naredite potrebne spremembe na poslovnem področju. Sprejmite njegovo pomoč in podporo energij oranžno rumene barve, da izkoristite svoje prednosti ter izrazite svoje ideje. Sočasno vam omogoča, da ste zbrani v tem trenutku in si zagotovite napredek, ki bo vplival na vsa področja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot