Angelski dnevni horoskop za 9. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE omogoči, da se nehate bati sprememb in lažje instinktivno sledite svoji intuiciji. A ni življenje tako veliko bolj veselo?

Bik

ANGEL HARMONIJE vas navznoter okrepi , da lažje odkrijete svoje talente. Eden vaših močnejših je, da znate vedno poskrbeti za materialne dobrine, na kar ste posebej ponosni.

Dvojčka

ANGEL ISKRENOSTI vas umika od nepomembnih klepetanj, precej energije si s tem prihranite. Izražanje tega kar ste vam prinaša novo svobodo.

Rak

ANGEL DOBRE VOLJE vas danes spremlja povsod, kjer ste in odpira energijo in optimizem. Z njegovo pomočjo dvigujete vzdušje kamorkoli pridete.

Lev

ANGEL OPTIMIZMA vodi v spremembe – z lahkoto boste opazili svoja čustva in počutje v različni družbi in pozitivna naravnanost v ljudeh vas bo pritegnila v sodelovanju.

Devica

ANGEL JASNOSTI v odnosih vam pomaga prepoznati razliko v osebnem počutju, potem ko se družite z različnimi ljudmi. Ne potrebujete več delati kompromisov.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SREČE kar žari skozi vas – dovolite si, saj toliko notranje strasti, kot je sedaj v vas, težko skrijete. Odlične spremembe nakazujejo dobro pot naprej.

Škorpijon

ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbuja, da nadaljujete kar ste začeli, pri tem pa imate podporo za čutenje sebe in svojih želja ter pozitivno in v cilj usmerjeno komunikacijo.

Strelec

ANGEL JASNOSTI vam želi pokazat kaj se res dogaja – občutek odmaknjenost od dogajanja je samo plod vaše domišljije. Poglejte, kaj lahko zares naredite.

Kozorog

ANGEL SPOZNANJ vam odpre pot do notranjega fokusa. Saj ga sicer že poznate, a zaradi toliko sprememb niste vedno prepričani vase in po nepotrebnem zaskrbljeni.

Vodnar

ANGEL DRUŽENJA vas vleče stran od posla in družine. Ne pozabite, da je odklop nujno potreben, saj se že dolgo niste zabavali in srečevali s prijetnimi ljudmi.

Ribi

ANGEL SAMOZAVESTI vam je do sedaj pomagal, rezultat pa je v naklonjenosti okolice. Čas je, da se sprostite in izkoristite trenutek za krepčilen spanec.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot