Angelski dnevni horoskop za 9. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Intuicije vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem energij indigo barve se boste lažje povezali s seboj in prisluhnili notranjemu glasu, ki vas usmerja skozi življenje. Na ta način se boste otresli nemira in se sprostili. Sprejmite podporo in sodelujte. 

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v odnosih. Z njegovo podporo in podporo energij marelične barve se boste okrepili v čutenju svojih najglobljih želja, idej, zamisli in le te lažje predstavili tudi drugim. To vam bo prineslo še več podpore in odprle se vam bodo nove poti in nove priložnosti.

Dvojčka

Angel Počitka vas bo danes objel in zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v mehkobo, da se lažje sprostite in regenerirate. Na ta način se boste okrepili fizično in psihično, kar vam bo dalo moč za nadaljnje korake. Sprejmite podporo, da dokončate začeto in se lotite novega.

Rak

Angel Svobode vas bo vodil skozi današnji dan, da se osvobodite določenih bremen preteklosti. Kvaliteta energij bele barve vas bo osvežila, da se lažje izrazite in tako osvobodite vsega, kar vas je prizadelo in povzročilo rane. Dovolite, da vas vodi in usmerja vaš dnevni Angel.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri odločitvah. S podporo energij oranžne barve boste polni energije in moči, da začnete kreirati svoje življenje tako kot ustreza vam. Pri tem vam bo čisto vseeno ali vam bližnji sledijo ali ne. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da si postavite nove temelje.

Devica

Angel Dela vas bo danes podprl pri spremembah. Žarki rdeče barve vas bodo dodatno navdahnili in z veseljem se boste lotili vsega. Tako boste odkrili tudi svoje talente in nove lastnosti, kar vam bo dalo pogum za nadaljnje korake. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes vzpodbuja, da se predate sebi. S sprejemanjem energij vijolične barve se boste lažje posvetili izpolnjevanju vaših skritih želja in hkrati prišli do novih idej. Tako boste pridobili tudi na sproščenosti in dvignili nivo  življenjske energije.

Škorpijon

Angel Sproščenosti vas danes podpre pri komunikaciji. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo pomirila in osvežila, kar vam bo prineslo nov pogled nase, druge in življenje samo. Tako se vam bo okrepila samozavest in komunikacija z drugimi bo stekla. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Strelec

Angel Zdravja vas danes vabi v svoj objem in kvaliteta energij zelene barve vas bo sprostila, da lažje najdete svoj ritem in sledite spremembam. To vam bo prineslo nov način dela, delovanja, več stabilnosti in krepitev telesa kot tudi duha. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Odgovornosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij zlate barve boste lažje sledili sebi, svojim občutkom in se prenehali skrivati pred drugimi. Tako boste našli način, kako preusmeriti energije v vaše dobro, da se začnejo želje uresničevati. 

Vodnar

Angel Optimizma vas danes podpre v vztrajnosti. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo prinesle potrebno nežnost in odločnost, da vztrajate pri svojem delu. Tako boste okrepili optimizem in se kreativno lotili vsega, kar vam daje zadovoljstvo in vas osrečuje.  

Ribi

Angel Premikov vas danes podpre v samozavesti. S sprejemanjem energij rumene barve boste prišli do notranje moči, kar vas bo odprlo za nove ideje in nov način razmišljanja. Bodite aktivni in sprejmite podporo, da se začnejo uresničevati vaši poslovni načrti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.