Angelski dnevni horoskop za 9. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes vabi k umiku. S podporo zdravilnih energij roza barve, ki vas bodo ovile v mehkobo in toplino, boste lažje spusti ves nemir in pričakovanja, ki jih imate do drugih, kar vam bo prineslo sprostitev in pomiritev.

Bik

Angel Komunikacije vas danes vodi v lahkotnost. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve se boste lažje fokusirali nase in svoje želje ter se tako o vsem pogovorili. To vam bo odprlo nove poti ali pa prineslo določene potrditve, ki jih nestrpno pričakujete.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vam danes odpira vrata do novega načina življenja. Kvaliteta energij bele barve vas bo globinsko sprostila in vas podprla pri novih začetkih.

Zadihajte v nove energije in skozi lahkotnost začutite, kam vas vodi vaše srce in si dovolite sprememb.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sledite toku dogajanja. Zdravilne energije zelene barve vam bodo okrepile občutek harmonije, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, zbranost in vam prineslo potreben red. Sodelujte in prišli boste do novih spoznanj o sebi, ki vam bodo pomagala oblikovati načrte za prihodnost.

Lev

Angel Samostojnosti vam danes prinese nove priložnosti. Višek energije, ki ga boste začutili ob vseh spremembah, boste lažje porabili zase in žarki rdeče barve bodo v vas prižgali notranji ogenj, kar vas bo vodilo do novosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Devica

Angel Spoznanja vam danes prinese pomiritev. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje začutili, kaj vas motivira in kaj vam daje moč. Tako bodo popustile vse napetosti in z zanimanjem se boste podali odkrivati nove stvari.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas vodi skozi današnji dan in kvaliteta energij indigo barve vam bo okrepila jasnost, kar vas bo vodilo do določenih sprememb. S sledenjem intuiciji boste lažje oragnizirali svoj čas in vzpostavili nov red. To vam bo dalo motivacijo, da uredite vse tisto, kar ste načrtovali in uspelo vam bo.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vas danes podpre, da uredite vse, kar vas bremeni. Tako boste lažje zaključili s preteklostjo in energije vijolične barve bodo blagodejno vplivale tako na vaše misli kot čustva, kar vam bo dalo navdih za kreiranje nadaljjih korakov do boljše prihodnosti.

Strelec

Angel Optimizma vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij oranžne barve, ki vam bodo dvignile razpoloženje, se bo v vas krepilo veselje in želeli si boste sprememb. Postavite se za svoje želje in se usmerite v pozitivna dogajanja.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da si z njegovo pomočjo uredite življenje. Kvaliteta energij rumene barve vam prinese dobro voljo in upanje, kar vas spodbudi v reševanju težav in omejitev, ki jih imate do drugih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in vnesite v odnose več spontanosti in sproščenosti.

Vodnar

Angel Akcije  vas danes podpre v zaupanju sebi. To vam bo pomagalo, da se umaknete od vplivov okolja in zdravilne energije zlate barve vas okrepijo v moči in želji po izražanju svojih želja. Samo od vaše pripravljenosti na spremembe, je odvisno, kako hitro boste prišli do uspeha.

Ribi

Angel Uspeha vas bo danes objel in vam pokazal, kako je življenje preprosto enostavno. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo vodila do vaših globin, da ste resnično takšni kot ste in želja po druženju bo v vašo družbo pripeljali ljudi, ki vam bodo prinesli še več veselja, radosti in podpore, da se usmerite v tisto, kar želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.