Angelski dnevni horoskop za 9. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Priložnosti vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem podpore marelične barve boste lažje izkoristili vse priložnosti dneva, ki vam bodo pokazale pot do svobode, ki si jo trenutno najbolj želite. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Komunikacije vas danes vabi v preprostost. S sprejemanjem njegove energije in energije turkizne barve, ki vas bo aktivirala v življenjski moči, se boste lažje odprto pogovorili o vsem in tako prišli do novih idej. Večkrat čez dan se spomnite na podporo in sodelujte.

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije zelene barve vas dodatno sprostijo, da lažje na novo pogledate na svet. To bo odgnalo vse napetosti in pomirilo vaša čustva, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše zdravje. Dnevni Angel je lahko tudi dlje časa z vami, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Zraka vas danes vodi v lahkotnost. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve, ki vam prinesejo jasnost v misli, boste lažje razumeli, kaj je vaša vloga v trenutni sitaciji. Tako se boste znebili negativnih občutkov, kar bo izboljšalo vaše počutje in vam prineslo več stabilnosti.

Lev

Angel Ljubezni vas danes objame in zdravilne energije roza barve skozi nežnost in toplino okrepijo vaša čustva. Iskrenost do sebe vas odpre za popolni preporod, če si boste le dovolili v ljubezen vstopiti na daljši rok. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Devica

Angel Odločanja vas danes podpre v iskrenosti. Na ta način in s podporo energij indigo barve, ki zbistri vašo glavo in aktivira domišljijo, se boste lažje odprli za vse novosti. Tako se ne boste ustavili pri prvih ovirah in preprekah, ampak jih boste sprejeli kot izzive.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zaupanja vas danes nagovarja, da mu sledite. Kvaliteta energij oranžne barve vas dodatno aktivira v veselju in zaupanju v življenje, kar vam prinese pomoč in podporo drugih. Tako se bo okrepila tudi vaša potreba po uživanju in medsebojni komunikaciji ter sproščanju kreativne energije, da dosežete, kar želite.

Škorpijon

Angel Zbranosti vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo rešite skrbi. Zdravilne energije srebrne barve vas aktivirajo v razumevanju življenja, kar vas bo podprlo v zbranosti, da vas na ta način najde najbolj optimalna rešitev za trenutno situacijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Možnosti vas danes podpre pri spremembah. Žarki rumene barve vam bodo vlili samozaupanje in prinesli nove zamisli, na vas pa je, da jih spontano vpeljete v vaš vsakdan. To vas bo spodbudilo, da ohranite budnost in se boljše organizirate. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre, da razmislite o svojem življenju. Tako boste lažje ugotovili, kaj vas ustavlja pri spremembah v dobro in s podporo energij zlate barve, ki vam bodo dale moč, transformirali vaša čustva in misli. Ne ustrašite se novosti in ne bežite od njih, če vas vaš dnevni Angel vodi skozi proces.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vodi do odločitev. S sprejemanjem njegove energije in energije bele bave, ki vas osveži in zbistri, boste lažje začutili, kdo vas podpre v dobri volji in moči, kdo pa vas izčrpa. Naj vas pri tem vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se lažje odločite za nadaljnje korake.

Ribi

Angel Sreče vas danes vodi k osvobajanju in s podporo energij rdeče barve, ki vam aktivirajo pogum in samozavest, boste ponosni na svoje dosežke. Preplavil vas bo občutek, da lahko dosežete svoje sanje, kar vas bo osvobodilo in aktiviralo strast po novem, neznanem.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot