Angelski dnevni horoskop za 9. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri sprejemanju vseh oblik pomoči, ki jih boste deležni s strani drugih. Lažje boste sprejeli tudi vse odločitve v povezavi s poslom in se uspešno izognili pritiskom. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil skozi dan.

Bik

Angel Premikov vas danes podpre v odličnih idejah, ki vam bodo prinesle pozitivne spremembe predvsem na osebnem področju. Mogoče se s tem ne bodo strinjali vaši domači, a nekako je sedaj čas, da se osredotočite nase, saj vas pri tem podpre vaš dnevni Angel.

Dvojčka

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi skozi reševanje odnosov na miren, sproščen način. Mogoče to pomeni, da samo sledite sebi in se pretirano ne ukvarjate z drugimi.  Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da boste lažje krmarili skozi dan.

Rak

Angel Druženja vas danes vodi preko aktivnega sodelovanja in druženja z drugimi do spoznavanja novih poti. Ne bodite sami in ne sanjarite, pojdite med ljudi, da začutite nov val energije, ki vas bo podrl v pozitivnih spremembah.

Lev

Angel Delovanja vas skozi dan vodi, da zagovarjate svoje cilje in interese tam, kjer je to potrebno. Imajte v mislih, da vztrajate pri teh odločitvah, saj boste lahko kasneje to pozitivno uporabili za svoj nadaljni razvoj.

Devica

Angel Spreminjanja vam danes pomaga pri aktivnemu delovanju v smeri pozitivnih sprememb. Lahko si boste dovolili, da le vi odločate o vsem, o vseh novostih, ki sinjih želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ustvarjanja vam bo danes pokazal, koliko dobrega in pozitivnega lahko naredite v sodelovanju z drugimi.  Vseeno pa si vzemite čas zase, saj ste tako najbolj ustvarjalni in kreativni . Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

Škorpijon

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da uredite vaše odnose in postavite meje. Kvaliteta vaših odnosov se odraža tudi na vašem čustvenem stanju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Strelec

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da se razbremenite vse čustvene navlake, ki je več ne potrebuje in vam samo jemlje vašo življenjsko energijo. Vzemite si čas, pojdite med ljudi, se sprostite in zabavajte. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil.

Kozorog

Angel Osvobajanja vas danes podpre in vam pomaga, da se posvetite sebi in naredite vse, da obudite svojo strast do življenja. Mogoče je ključ do osvoboditve samega sebe v odnosih in sprejemanju le teh. S podporo vašega dnevnega Angela lahko bo vse skupaj lažje.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre in vam pomaga, da uresničite vse, da ste vi sprememba, ki narekuje nove poti. Ne ozirajte se na druge, pojdite naprej, saj vas vaš dnevni Angel nagovarja in podpira, da sprejmete vse izzive in stopite na nov nivo delovanja.

Ribi

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal čez ovire, ko se ne boste mogli odločiti kam in zakaj. Z njegovo pomočjo boste danes lažje naredili prave korake v pravo smer in obdržal svoj nivo dobrih energij.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot