Angelski dnevni horoskop za 9. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ne pozabite na intimne zadeve, ki bodo čakale in zahtevale, da jih razrešite v sržu problema. Šele to vam bo dalo smisla in zagona za nadaljnje spremembe in novo pot.

Bik

Ves čas in energijo boste porabili za delo in službo, kar bo zamajalo vaše dobro počutje, a ne boste odnehali. Izkoristite prosti čas zase, da uresničite svojo vizijo.

Dvojčka

Ohranjajte fokus na stvareh, ki jih želite na novo postaviti, saj se prehitro zagrejete za novosti in staro pustite na pol dokončano. Upajte si dobro urediti stvari do konca.

Rak

Če želite stabilnost v življenju, je nujno, da vzpostavite nazaj svoj red, ki vam odgovarja. Ne trudite se toliko drugim dokazovati, da je vse v najlepšem redu.

Lev

Ne boste dovolili drugim, da bi opazili čustveno senzibilnost. Po dolgem času boste začutili željo po predaji, ljubezni in razumevanju. Telo in Duša bosta enotna v tem.

Devica

Dobili boste priložnost narediti nove stvari zase, saj boste dober magnet in se boste lažje o vsem pogovorili, pa še vzstrajni boste bolj kot sicer. Zadovoljni boste s sabo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Če ste imeli težave s počutjem, se bodo pokazale izboljšave, saj boste več naredili za telo. Pišite si ideje, da ne boste obremenili drugih za izvedbo ob nepravem času.

Škorpijon

Ne zapletite se v naključne dogodke in ne dovolite okolici, da zmoti vaš načrt za danes. Ohranite fokus nase in na to, kar želite urediti ne glede na skušnjave.

Strelec

Pazite na svoje besede, da se ne zarečete prehitro. Mnogi bodo to prehitro vzeli kot obljubo in stežka se boste potem rešili zahtev, s katerimi bodo vztrajali pri vas.

Kozorog

Ne skrivajte se pred spremembami, saj prihaja pozitivno obdobje, ki vam bo ponujalo priložnost drugačnega življenja. Posvetite se načrtom in povabilom v tej smeri.

Vodnar

Ne bodite nestrpni do drugih, še posebej tistih, s katerimi se niste videli dlje časa. Ob vsem, kar se vam dogaja, namreč ne bodo mogli dojeti vašega počutja in sprememb.

Ribi

V stresu ste, kadar ne veste, kaj točno je potrebno spremeniti. Zato ne delajte sprememb brez predhodnega pogovora in skupnega načrta z bližnjimi in sodelavci.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot