Angelski dnevni horoskop za 9. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vam bo danes pomagal, da se lažje osredotočite nase. Ne izpostavljajte se, samo opazujte današnje dogajanje in s tem si boste okrepili vašo notranjo moč ter svoje dobro ime. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil.

Bik

Angel Lahkotnosti je danes z vami, da se lažje osredotočite na svoje osnovne potrebe. Mogoče se vam bo zdelo, da vam gre vse narobe, a s sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela boste osredotočeni na pozitivne stvari in vse uredili pravočasno.

Dvojčka

Angel Zavedanja vam skozi današnji dan pokaže, kako ste lahko zbrani tukaj in zdaj. Na ta način se boste notranje umirili, začutili nov red in si dovolili biti točno to, kar ste. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

Rak

Angel Sproščanja vam daje podporo, da se s svojimi izkušnjami iz preteklosti in svojo rahločutnostjo uspešno izvijete iz pričakovanj drugih. Želeli si boste več svobode in s pozitivnim delovanjem ter s pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo uspelo.

Lev

Angel Igre vas danes vabi, da na svoje življenje pogledate bolj lahkotno. Odzovite se na povabila ljudi, ki vam prinašajo veselje, ljubezen in so vam v oporo. Na ta način boste začutili lahkotnost v vsakdanjih rečeh in se odprli za spremembe, ki bodo trajne.

Devica

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da boste prisluhnili prijateljem v vsem, kar vam imajo povedati. To bo okrepilo vaše sodelovanje, pridobili boste na samozavesti in začeli poslušati vaš notranji glas. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju. Vztrajajte pri svojih ciljih, nadaljujte svojo pot do tega, kar si želite. Delite svoje izkušnje z drugimi, s tem boste motivirali tudi njih in pridobili še dodaten pogum, da se življenje postavi na nov nivo.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal voljo in moč, da se postavite zase in za svoje načrte. Z njegovo pomočjo se boste lažje postavili na prvo mesto in bili osredotočeni na prihodnost. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Iskrenosti vas danes vodi k iskreni, sproščeni komunikaciji. Na ta način boste k sebi privabili nove energije za obilje v vaše življenje. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo vodil skozi dan.

Kozorog

Angel Odnosov vas bo danes podprl, da se sprostite in spustite zamere v odnosih. Z njegovo pomočjo boste lažje naredili kompromis pri samemu sebi in stvari se bodo začele premikati v pravo smer. Vse to bo koristilo tudi vašemu počutju in na drugi strani se bo čutila lahkotnost in mir.

Vodnar

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Tako se boste lažje sprostili, se globinsko regenerirali in prišli do novih idej, rešitev ter se izognili slabi volji ali celo jezi. Naj vas vaš dnevni Angel pri tem vodi, sprejmite podporo.

Ribi

Angel Fokusa vam bo pomagal, da boste skozi današnji dan ohranjali fokus nase. Ne dovolite, da vas ideje in mnenja drugih potegnejo v svet iluzij, sanjavosti. Prevzemite vajeti za svoje življenje in opazujte, dokler ne dobite celotne slike o vseh dogodkih. S tem boste ostali zvesti sebi in si postavili temelje za bojše življenje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.