Angelski dnevni horoskop za 9. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da se osredotočite nase in začutiti lepoto okoli vas in v vas. S tem boste okrepili svoje zdravje, izboljšali počutje in si povrnili življenjsko energijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Zaključka vas danes podpre pri vseh odločitvah in spremembah. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kaj je potrebno opustiti in zaključiti, da se vam življenje začne premikati v pravo smer, v smer, ki vam bo prinesla nove temelje na vseh področjih.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes podpre v iskreni komunikaciji z drugimi. Tako boste odprli možnost, da se posvetite tudi sami sebi in stvarem, ki vas sprostijo in ohranite notranji mir in moč za nove stvari. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Sproščenosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da se sprostite in opustite stara čustva, ki vas bremenijo. Na ta način boste lažje odprli svoje srce in k vam povabili nove ljudi, ki bodo v vaše življenje dodali srečo, veselj in radost. Sprejmite podporo vašega dnevenga Angela, ki vam pri tem pomaga.

Lev

Angel Novosti vam danes pripelje novosti, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše želje. S tem boste okrepili samozavest, kar bodo opazili tudi vaši bližnji in vam sledili, kar am bo dalo dodatno moč in voljo za naprej. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Lahkotnosti vas bo popeljal čez večje izzive na osebnem področju, če se boste le sprostili in spustili vaš nadzor. Ne bežite od drugih in se ne skrivajte, sprejmite nove energije ter spremenite, kar je potrebno, da se odnosi uredijo in se stvari obrnejo v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam danes v življenje doda ljubezen. Samski se odprite za nove priložnosti in nova srečanja, ki vam bodo prinesla svežo energijo ljubezni, nežnosti in strasti. Sprostitev in iskrenost pa vsem ostalim prinese osvežitev in upanje na boljše življenje.

Škorpijon

Angel Optimizma vas danes podpre v stabilnosti vsega, česar se boste lotili. Željni sodelovanja z drugimi in polni optimizma vas danes pripelje do večjih uspehov in rezulatatov. S tem boste dobili nove ideje in nove smernice za naprej in nič vam ne bo težko.

Strelec

Angel Spoštovanja vas bo skozi današnji dan vodil k spoštovanju sebe in svojih želja. Sprejmite svojo notranjo moč, da se okrepi dobra volja, ki vam bo pomagala slediti svoji resnici. Ne komplicirajte si življenja, sprejmite sebe, da se postavijo novi trdni temelji.

Kozorog

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da naredite pozitivne spremembe v odnosih. Povabite ljubezen v vaše življenje in jo sproščeno predajte naprej, da se ustvari nov prostor za nove stvari. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, boste lažje obrnili nov list in se prepustili toku življenja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskreni in srčni komunikaciji. Zbranost v sebi in mirnost v čustvih vam bosta pokazala nov način sodelovanja z drugimi in lahko boste zajadrali čisto na novo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Priložnosti vam danes pomaga v odločitvah, da sprejmete možnosti za napredovanje na poslovnem področju. To vam bo prineslo osvoboditev notranjega nemira, kar bo pozitivno vplivalo tudi na ostala področja. S pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje videli, kako dragocena je vaša sedanjost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.