Angelski dnevni horoskop za 9. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Hvaležnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe, če boste iskreni do sebe in hvaležni za vse, kar imate. S tem boste odprli svoje srce sebi in drugim in ohranili pozitiven odnos do vsega. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Bik

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal v sproščenem sodelovanju z drugimi. Sprostite se in spustite vaša pričakovanja glede drugih, da se ne zapletete v neprijetne situacije. Uživajte raje v vsem dobrem in s tem povabite nove energije v svoje življenje.

Dvojčka

Angel Odnosov vas vodi k sodelovanju z vašimi bližnjimi, da skupaj ustvarite nove temelje. Sodelujte in se odprite za njihove ideje ter skupaj naredite načrte, kar bo prineslo v odnose več veselja, razumevanja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Druženja vas danes vodi preko druženja z drugimi do spoznavanja sebe in svojih vrednost. Pri tem bodite iskreni in se izrazite iz srca ter poslušajte druge, ki vam lahko dajo koristne informacije za vaše nadaljnje korake na poti do sprememb.

Lev

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil k novemu načinu delovanja. Sproščenost vas bo vodila v pravo smer in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Izrazite čustva osebi, ki ima pomembno vlogo v vašem življenju, da se energije prevesijo v pravo smer.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes pomaga v smeri pozitivnih sprememb. Ne zapletajte se v družinske prepire in ne pametujte drugim, raje vse skupaj opazujte in se posvetite sebi in svojim občutkom. S tem boste ohranili svoj mir. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vas danes nagovarja, da mu sledite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z vašim naravnim temperamentom delite svojo srečo in dobro voljo naokoli. Na ta način boste naredili korake v smer, ki vam bo prinesla pozitivne spremembe in se znebili vseh negativnih ljudi.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spremembah. Sodelujte z drugimi, sprejmite njihove predloge in zaključite s starimi navadami in vzorci, da se vam lahko odprejo nove poti, ki vas popeljejo v boljše življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Strelec

Angel Poguma vas bo danes dal moč in zagon, da vztrajate pri svojih odločitvah. Ne dovolite, da drugi krojijo vaše življenje, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in nadaljujte po poti do uresničitve vaših srčnih želja.

Kozorog

Angel Srčnosti vas bo danes vodil skozi dan. Samski lahko srečate novo simpatijo, vsi ostali pa lahko s srčnostjo in iskrenostjo okrepite in poglobite svoje odnose. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno sdevno pokličete.

Vodnar

Angel Miru vas v današnjem dnevu vodi k umiku od drugih. Na ta način boste lažje zadihali in se znebili vseh pritiskov okolice. To vas bo notranje okrepilo in vam dalo voljo za naprej. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj vam bo lažje.

Ribi

Angel Sodelovanja vas bo danes lahkotno vodil skozi odnose. Pokažite svoj interes, izrazite mnenje in z zanimanjem poslušajte druge, da odkrijete skupno strast in s tem v odnose vnesete svežino in energijo za nove skupne načrtein dosežke.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.