Angelski dnevni horoskop za 9. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sočutja vas danes vzpodbuja, da na svoje bližnje gledate bolj sproščeno. Dovolite, da se izrazijo in jim tudi prisluhnite. Tako se bodo sprostile vse napetosti in vsi boste lažje zadihali in začeli ustvarijati lepšo skupno prihodnost. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se lažje osredotočite nase. Na ta način boste lažje ugotovili, kaj vam manjka v življenju. Prepustite se toku energij in začutite, kam vas vodi vaše srce. Vaš dnevni Angel vas vabi k odkrivanju sebe, sprostite se in sodelujte.

Dvojčka

Angel Novih začetkov vas bo vodil skozi današnji dan. Aktiviral vas bo pri vsem, kar vam daje neodvisnost  in svobodo. Čas je, da se odprete novostim in aktivno sodelujete v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas in si ustvarite točno to, kar si želite.

Rak

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da postavite sebe na prvo mesto. Z njegovo pomočjo boste lažje vse dokončali, kar bodo opazili tudi drugi in lahko da boste tudi materialno nagrajeni. To vam bo dalo še več moči in poguma, da prevzamete vso odgovornost zase in se posvetite karieri.

Lev

Angel Notranjega Miru vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani. Okolica bo imela na vas velik vpliv, a s pomočjo vašega dnevnega Angela, ki vam daje podporo in moč, boste lažje ostali fokusirani nase in tako ohranili dobre energije.

Devica

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan v pomoč, da spremljate svoje odzive na dogajanja v okolici. S tem boste ugotovili, kaj vpliva na vaše počutje, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe in boljše življenje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri vzdrževanju dobrih energij.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odnosov vam danes pomaga, da ugotovite, kaj vas ovira pri strasti in veselju. Podpre vas pri odločitvi, da zaključite z določenimi odnosi in postanete glavni akter v življenju. Čas je za spremembe in pri tem vas podpre tudi vaš dnevni Angel. Zaupajte.

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes podpre, da naredite potrebne spremembe v svojem domu. Ne boste mogli več čakati na druge, zato naredite vse, kar je potrebno za boljše skupno življenje.  S sprejemanjem njegovih energij boste kljub nestrpnosti imeli voljo in moč, da vse izpeljete v optimalnem času.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vodi, da se sprostite in zaupate svojim bližnjim. Tako boste lažje prišli do spoznanj in rešitev, kar vam bo dalo nove temelje za skupno prihodnost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Komuniciranja vas danes aktivira v smeri izražanja sebe, svojih idej. Zadihajte v nove energije in lažje boste stopili na nov nivo komunikacije z vsemi, kar vam bo odprlo nove možnosti in nove poti na vseh področjih.

Vodnar

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da spustite vse, kar vas odmika od sreče in čutenja sebe. Trenutni nivo sodelovanja z drugimi, vam ne prinaša več napredka. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela , ki vas bo usmerjal na najbolj optimlano pot za vas.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri vsem, česar se boste lotili. Vse vam bo šlo gladko, polni boste dobre volje in optimizma, kar bo v vašo bližino pritegnilo tudi druge. Tako boste ohranite stik z vsem dobrim v vašem življenju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.