Angelski dnevni horoskop za 9. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VESELJA do dela vas spodbudi, da se dela lotite s pravo mero, pri tem ne pričakujte hitrih rezultatov. Sledite svojemu navdušenju in ohranite potrpežljivost. 

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga realizirat zanimive ideje, ki pridejo ob nenavadnem času. Opazujte kako se vse skupaj giblje v pravo, dobro smer in spreminja cel poslovni vidik življenja. 

Dvojčka

ANGEL PREDANOSTI pomaga polno se predate partnerju – polno sodelujte s partnerjem, tudi v intimnih zadevah in pogovorih. Naj najlepše energije ostanejo med vama. 

Rak

ANGEL OSEBNE MOČI pomaga da pozitivno sodelujte pri poslovnih projektih in delovnih obveznostih. Osebna kariera se odpre na nov način in čas je za uresničitev vaših sanj. 

Lev

ANGEL KOMUNIKACIJE  vam danes pomaga osrečiti posebno osebo. Ob pogovoru zaznavajte koliko podpre imate in ohranite ljubeč odnos do sebe in sogovornika. 

Devica

ANGEL SPREMEMB se pokaže skozi službo – je čas da odidete ali boste tu pognali nove korenine? Podjetnost vam danes dobro gre, uživajte tudi v naklonjenosti okolice. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USODE  vas danes podpre v največji možni meri – za radostno življenje v ljubezni. Ker imate nekaj obveznosti, pa bo strast danes najbrž bolj usmerjena tja. 

Škorpijon

ANGEL NOVIH PROJEKTOV se pokaže z vseh smeri. Ni čas za oklevanje ampak aktivacijo povsod, kjer je ponudba mamljiva. 

Strelec

ANGEL SPREMEMB  se kaj hitro pokaže, zato previdno, če želite trenutni partnerski odnos ohranit. Simpatije okrog bodo mamljive – poglejte pa si raje, kaj lahko naredite pri sebi.  

Kozorog

ANGEL IDEJ pomaga prepričat sodelavce za projekte in sodelovanje. Vi veste, katere stvari vam veliko pomenijo in če boste vztrajali pri tem, si postavljate novo stabilnost v sebi. 

Vodnar

ANGEL POMIRITVE S SABO je blizu, a skozi vašo napetost in kontrolo ne zmore imet pravega vpliva. Se lahko bolj sprostite in opazite, da ste čisto ok in da so tudi drugi ok? 

Ribi

ANGEL RAVNOVESJA med službo in osebnim življenjem je pomemben na poti do večjih dosežkov in korakov v smeri, ki si jo želite. Ne čakajte na druge. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.