Angelski horoskop po znamenih za 17. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL NOTRANJE SVOBODE vam v povezavi z včerajšnjim VESKOM IN POLNO Luno pomaga spustiti stare vezi, misli in čustva. Ovni, računajte da vsi odnosi ne bodo več živi – slabi preprosto razpadajo. Levi, vam pokaže, katera čustvena bremena vas grizejo navznoter in je priložnost da jih opustite sedaj. Strelcem pokaže, da ste ljubljeni in pomembni brez, da razdajate svoje notranje in zunanje obilje.

ANGEL ZBRANOSTI bo poskušal danes ohraniti vaše energije ob vas,  a vpliv polne Lune in Veska utegne biti močnejši. Biki, predajte se danes življenju, da vam držanje kontrole ne odnese preveč energije. Device sprejmete podporo tudi v prid vašemu zdravju in dobremu počutju, poglejte kaj imate za naredit in se tega držite. Kozorogi imate danes dober dan in dovolj močne temelje, da z lahkoto sprejmete tudi angelovo podporo in uživate v druženjih, potovanjih….

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL SPREMEMB nikogar ne pusti v stari koži – dovolj je, da si pustite spremeniti se. Dvojčki, če ste slabo spali, je bil angel že pri vas – pomaga vam opustiti vse staro tudi skozi sanje. Tehtnice boste danes še posebej občutljive v stikih z javnostjo, jasno vidite kaj se potrebuje in podpora angela vam pomaga prilagoditi se. Drugačnemu počutju se tudi vodnarji ne boste izognili, zaradi vaših izkušenj pa boste ob novostih lažje ohranili notranji mir.

ANGEL REALNOSTI vam danes pokaže vaše stanje, da spustite vse, kar ne rabite za dobro prihodnost. Kje ste ranljivi, kje pretrdi? Raki lažje prepoznate kdo in kaj ste zares ter kako očuvati svoje zdravje. Škorpijoni, danes vas angel realnosti skoraj sleče do kože –sledi odlična in polna transformacija. Ribe prepoznate kje in kdaj vas čustva odnesejo, angel pa vas postavi na trdna tla, kjer preteklost še niste čisto pospravili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.