Angelski horoskop po znamenih za 20. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga, da teden ne začnete v pretiravanju ampak najdete pravo harmonijo med akcijo in notranjim mirom. Ovne podpre v izražanju potreb glede spremembe, bodisi za novo službo ali pa napredovanje v tej. Levi lažje ostanete v svojih dobrih energijah in se ne greste kompromisov ali nečistih kupčij. Strelcem pomaga prepoznati in realizirati ideje, prepoznali jih boste po dobrem in znanem občutku.

ANGEL STABILNOSTI je potreben za dobro življenje, danes vam pomaga poiskati pot, ki vas ne zabetonira ampak notranje pomiri. Biki, vam prinaša nov način življenja, da kljub strasti in priložnostim v sebi čutite, da je vse ok, da vas okoliščine ne vržejo iz tira. Device, vam pomaga okrepit poslovni uspeh in finančno stanje, da postane to del vašega vsakdanjika. Kozorogi, globina ki ste jo dosegli, vas osreči, za učenje ne potrebujete več težav.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL UČINKOVITOSTI optimalno podpre vašo akcijo, vsako dejavnost. Dvojčke pripravi na dinamično življenje in pomaga do optimistične naravnanosti. Tehtnicam pomaga pri pravem sproščanju, da intimen odnos postane pravi užitek in se odprejo možnosti za naprej. Vodnarji sprejmite podporo v celoti, naredite si dober plan in se ga potem tudi držite. Angel bo pomagal, da si zapišete, kar ne morete držati v glavi.

ANGEL NAVDIHA vnese v vaše situacije sveže ideje in energijo, ki vam polepša dan in izzove novo ustvarjalnost. Rakom pomaga prepoznati družinske soodvisnosti in predvsem poti naprej ter odpre najboljše rešitve. Škorpijonom odpre oči za bistvene stvari, da vam malenkosti ne odnesejo dobre volje. Iščite ideje. Ribe angel usmeri v tisto, kar odpira materialni uspeh ter preda ideje, kako mu slediti po korakih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.