Angelski horoskop po znamenih za 21. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL ODMIKA  vabi v spoznavanje sebe. Četudi pa vas od družbe malce odmakne, sprejmite njegov blagoslov kot darilo. Ovni, izkoristite dan za poglobljeno meditacijo ali razmišljanje na temo Obilja. Levi v tem času malo pobrskajte po spominu, sami najlažje obujate spomine otroštva in staršev in njunega vpliva na vaša sedanja čustva. Strelci, izognite se danes in v teh dneh nasploh potovanjem in ohranite stik s svojim veseljem.

ANGEL DOBRE VOLJE usmeri vašo energijo v humor in pomaga vsako situacijo pogledati s pozitivne smeri. Biki danes previdno izbirate besede, da lahko angel skozi vas širi dobro energijo. Device mate danes večji vpliv na druge, spomnite se na odnose, kjer ste imeli do sedaj težave in jih z lahkoto rešite. Kozorogom pomaga, da se ne ukvarjate pretirano z preteklostjo ampak na nov način – pozitivno pogledate na prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL ZVESTOBE ima vpliv na vaše ljubezensko življenje in čustva in vam pomaga, da se postavite zase in skomunicirate potrebno. Dvojčki, opazovati začnete kako drugi vplivajo na vas, kako vas prijatelji vidijo. Tehtnice ohranite pozornost na sebi in zbranost na delu, zvestoba svojemu srcu vas reši vsake zagate. Vodnarjem pomaga, da ostanete na svoji poti in vas pri tem stara čustva ne ovirajo več.

ANGEL URESNIČEVANJA ŽELJA ima za vas darila, ki se jih niste nadejali. Raki se ob tem naučite opaziti jih in seveda tudi sprejeti. Škorpijone sprosti v čutenju, predvsem pa ste na poti izboljšanja odnosov. Vse skupaj se odvije še hitreje, če se zavestno odločite, da je dovolj preteklosti. Ribe v notranjem miru, ki se sedaj ustvarja, lažje pridete v stik s svojimi željami in usmerite svojo energijo namesto v trmo, na pot, ki ste si jo zares želeli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.