Angelski horoskop po znamenih za 21. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL SVOBODE vam daje zagon, da se lotite tudi najbolj skrite stvari bodisi pospraviti ali jih zaključiti. V Ovnih zbudi večjo občutljivost na dogajanje okrog vas, morda se danes ne izpostavljate v javnosti. Levom pomaga stopiti v novo situacijo, da pride v ospredje vaše veselje in sproščenost. Strelce vodi in vam daje občutek, da ste ob pravem času na pravem mestu in vidite, kako se vse zgodi z namenom.

ANGEL LEPOTE vas zmehča in prepusti uživanju v lepem, pri tem ponuja priložnost, da opustite stare navade in greste po poti obilja Svetlobe. Biki boste malce previdnejši pri obljubah, da vas nepričakovane dogodivščine ne odmaknejo od sebe. Devicam pomaga končati stvari, ki vam jemljejo preveč čustvene energije in zadovolji vaš čut za popolnost. Kozorogom pomaga da se prepustite novostim na veliko bolj preprost način kot ste navajeni. Je čas za nova znanja?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL PREDANOSTI vas bo vodil po poti sprejemanja življenja takšnega kot je. Pozornost vam usmeri v Svetlobo, v dobre stvari zase. Dvojčkom pomaga zlesti v svoj tok življenja in zaključiti vezi z okolico, ki so vas izčrpavale. Tudi Tehtnice usmeri v predanost sebi, da se izognete prehitrim obljubam drugim. Vodnarji, vam angel preusmeri pozornost na bistvene stvari, ki ste jih navajeni spregledati, da opazite, kje imate moč za spremembe.

ANGEL  USODE vas vabi v življenje na nov način, z mehkobo sprejemanja in prepuščanja toku tam, kjer ne morete nič več spremeniti, hkrati vam daje moč narediti vse, kar služi vaši Duši. Ribe, sprejmite podporo na čustvenem področju, v ljubezni in dovolite da se zaključi, kar nima več smisla. Raki, v najboljše obdobje vas angeli pospremijo, da najdete svojo notranjo moč in samozavest. Škorpijonom angel odpira vrata v lahkotnejše delovanje – kako narediti, da se samo naredi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.