Angelski horoskop po znamenih za 22. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL ZAUPANJA vas danes postavi na preizkušnjo, kje in komu in v kakšnih okoliščinah ste pripravljeni sodelovati z njim. Ovni, poglejte če je čas, da prepustite Vesolju da prinese točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Leve boste znotraj sebe odkrivali nov svet, kar vas okrepi v zaupanju sebi. Strelci, nepredvidljivi dogodki razmajajo vaše načrte, a z angelovo pomočjo zaznavajte, da ima življenje za vas večji plan – opustite kontrolo.

ANGEL ODZIVNOSTI vam ne pusti lenarjenja. Na vsako stvar boste našli pravo reakcijo in jo speljali na dober način. Biki boste krepili svojo intuicijo in se odzivali na energijske subtilne spremembe pri drugih. Pri tem se prepirom izogibajte. Device, vaš vpliv na ljudi se bo povečal, previdno pa tudi vi z besedami in prenagljenimi reakcijami. Kozorogom pomaga, da se v situacijah odzovete, ne pa tudi opredelite. Angeli vas čuvajo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL SPROSTITVE je danes z vami tudi zato, da si napolnite baterije tam in s tistimi, kjer vam je lepo, četudi preživite dan sami. Dvojčkom pomaga da se ne gredo zraven reakcij okolice, ki vas hitro aktivira a ne prinese veselja. Tehtnice drži v svoji smeri, saj že veste, kaj vas osreči in angel vam sedaj pomaga do nujne sprotne regeneracije. Vodnarjem pomaga sprejeti dobre blagoslove in podporo na poti novega življenja in sprememb.

ANGEL VESELJA vam pomaga poiskati nove poti, kjer se želje uresničujejo preprosto zato, ker je to nov način življenja. Raki se navajate na sprejemanje daril, pri tem imate pozornost na sebi in na svojem srcu. Škorpijoni boste zlahka pogledali na dogajanje z zornega kota veselja, pri tem pa prepoznate svoje mehanizme, ki vas umikajo od veselja. Ribe, se prepustite danes angelu in uživate ali poskušate z glavo skozi zid narediti svoje? Angel vas čaka…

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.