Angelski horoskop po znamenih za 23. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL MOČI vas okrepi v stvareh, ki bi jih radi naredili. Pomaga vam osvoboditi tudi tiste, ki ste jih že davno potisnili pod preprogo. Ovnom to okrepi dobro počutje, da bremena še lažje spustite. Levi boste malo več provocirali okolico, težko boste izpustili priložnost, ki se bo ponudila. Strelcem pomaga z lahkoto opraviti vse obveznosti, da niti ne opazite, koliko vsega danes dokončate. Morda pa lahko imate petek prost?

ANGEL LJUBEZNI do sebe pomiri vaše energije, vse tiste dele, ki se trudijo prepričati druge, da ste v redu. Trenutek za trenutkom v vaše življenje vplete niti ljubezni, ki vam prinese lepše življenje, kot ste kadarkoli sanjali. Biki, vse se bo dogajalo še naprej, samo da veliko bolje. Devicam pomaga biti ljubeč do sebe, vas navdihne za prihodnje odnose. Tudi kozorogi boste pogledali nase z druge perspektive, lažje pa se boste odločali tudi o spremembah, ki so že nujno potrebne.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL PRIVLAKA v življenje pritegne vse, kar potrebujete za rešitev svojih situacij. V vas se naredi kot magnet, ki mu nič ne uide. Dvojčke postavi v središče, od koder žari ljubezen v vse smeri. Vse vam bo šlo lažje od rok. Tehtnice, čas je da nehate pritegovat težave, zato poglejte, kako si zares želite živet, da vam angel pomaga pritegnit najboljše stvari. Vodnarjem pomaga pritegniti Svetlobo, da prepoznate situacijo in problem z različnih zornih kotov.

ANGEL KARME se vplete v današnje dogajanje in vam popestri dan z manj pričakovanimi zadevami. Rakom se pokaže v odnosih, da prepoznate iste vzorce, ki vas vodijo v pomoč drugim da nase in bližnje kar pozabite. Škorpijonom pokaže, da je skrb za svoje zdravje in dobro počutje užitek, ko sprostite bremena preteklosti. Ribam pomaga v odnosih prepoznat, kateri odnos je zdrav in katerega je čas, da ga preprosto izpustite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.