Angelski horoskop po znamenih za 24. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


DRUŽINSKI ANGEL vas danes usmerjajo v domače okolje in odpirajo željo po urejanju družinskih zadev. Ovni se lotite soustvarjanja domače atmosfere dinamično, kot bi hoteli nadomestiti vse zgubljene trenutke. Levi boste znotraj doma iskali osebno svobodo in angeli vam pomagajo poiskati pravo pot. Tudi strelci ste aktivni v domačih opravili in bližnji vas opazijo in dodajo še kakšno nalogo zraven.

ANGEL POZITIVNIH SPREMEMB ne more drugače, kot da vas pelje po poti naprej in vam kaže, kaj je vaša najboljša pot. Če ga začutite, vam bo jasno, da se vse odvija točno tako, kot je za vse najbolje. Bike čakajo spremembe v službi, tudi zdravje doživlja prenovo. Device pričaka angelska podpora v službi, vpliv pa se bo pokazal tudi na vzdušju med sodelavci. Kozoroge čaka v službi zaključevanje, saj veste česa je dovolj in čas je za novo obdobje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL NEŽNOSTI prihaja kot rahla sapica, ki odpira novo počutje, nove misli, nova čutenja. Dvojčkom pomaga sprostiti napetosti in pritisk, kar čutite v teh dneh na fizičnem telesu. Tehtnice naredi za kanček bolj občutljive na mnenja drugih, zato pa tudi bolj ustvarjalne in prefinjene. Vodnarjem pomaga ohraniti harmonijo v sebi, kar je v teh dneh nujno da ostanete v dobrem počutju in si povečate možnost realizacije vsega načrtovanega.

ANGEL ZMERNOSTI vas vodi stran od pretiravanj, kjer ste zgubljali ugled in čas in energijo. Raki ste z njegovo podporo dobili kredibilnost v odnosih, tako vam začnejo verjet, kar izražate. Škorpijonom pomaga pri senzibilnosti in kreativnosti, da ni vsega naenkrat preveč. Ribe ste se navajene v celoti prepustiti dogajanju, zato vam angel danes ne more drugače pomagati, kot da vas opozori na telo in vaše osebno počutje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.