Angelski horoskop po znamenih za 24. 06. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL INTUICIJE v vas zbuja tisti del, ki ve, ki zna, ki prepozna laži in prevare, intrige in manipulacije okolice ter tudi prave smeri, kjer vas čaka sreča. Čutite kaj v vas odreagira ob srečanju. Ovni boste lažje sledili srcu, izpostavljali pa se boste zgolj tam, kjer bo srce pokazalo smer. Levom pokaže, čemu se raje zogibajte,  da ne zapadete v težave. Strelcem odpira prepoznavo številnih priložnosti za poslovna in osebna sodelovanja.

ANGEL RAZMIŠLJANJA vam ne pusti »spati« – danes bo pomagal osmisliti vse, kar počnete, odpreti oči za prihodnost. Biki postanete drugače dojemljivi za čutenje sebe, ne le fizičnega telesa, temveč nečesa več. Device spodbudi v smeri, kako biti bolj ljubeč v odnosih in do sebe. Se že vprašate, kako se odpreti ljubezni? Kozorogi odkrivate skrivnost svojega dobrega počutja in prišli do navdiha svoje Duše.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL POGUMA vam pomaga soočati se z vsemi situacijami in prevzeti odgovornost zase. Dvojčki greste v akcijo vseeno korak za korakom, da postopoma naredite spremembo in prilagoditev na več Svetlobe. Tehtnicam pomaga biti pogumen zase, da ne odreagirate na težave drugih in jim pogumno zaupate. Vodnarji, vam pomaga sprejeti vso podporo Duše ter pokazati pot ven iz pretirane zaskrbljenosti s trenutnimi težavami.

ANGEL MEDITACIJE vas poskuša umiriti in vse vaše energije povezati v celoto. Sedite v svoj, miren prostor in se prepustite vodstvu. Raki, ko vam to uspe, čutite veliko povezanost z naravo in svobodo svoje Duše. Škorpijoni se podate na pot globinske sprostitve in prepoznavanja sebe, počitek bo za vas odličen. Ribam pomaga voditi potovanje v notranjost sebe, kar vam pomaga prepoznati, kaj je še potrebno opustit.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.