Angelski horoskop po znamenih za 25. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga stvari danes narediti v optimalnem času in brez napetosti. Ovni cenite njegovo pomoč, predvsem ko si želite narediti vse naenkrat in je treba poiskati prioritete. Levi se danes lažje povežete s sabo, angel pa vam prednosti prinese tudi v odnose. Strelci se boste lažje lotili vsega skupaj in brez potrebe, da se še izogibate svojim obveznostim najdete prave rešitve ob pravem času.

ANGEL POZORNOSTI pomaga, da se zberete tam, kjer vam trenutno najbolj koristi ter odmakne stvari, ki niso pomembne ta hip. Biki, lahko usmerjeno dosežete največ v službi in istočasno poskrbite za zdravje. Device se usmerite na tisto, kar ste zares želele in to uredite z večjo sproščenostjo, brez motenj okolice. Kozorogi lažje ostajate v težko pridobljeni sproščenosti s tem, da opustite razvade, ki so vam jemale življenjsko energijo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL NAČRTOVANJA pomaga ohraniti jasno glavo in dober fokus na tisto, kar je pomembno ter izločiti nebistvene dejavnosti, kjer izgubljate energijo. Dvojčki prepoznate, kje ste opustili skrb za zdravje in se usmerite v tisto, kar vas krepi. Tehtnice se posvetite finančnemu stanju in materialnim dobrinam, pri načrtih pa vključite tiste, katerimi imate dobre izkušnje. Vodnarji, če dovolite da se pridruži angel Harmonije, bodo vaši načrti veliko bolj praktični za vse.

ANGEL KREATIVNOSTI odpira nova obzorja, a pri vsakemu deluje v skladu z njegovimi značilnostmi. Medtem ko rakom pomaga, da se lažje zberete v sebi in ohranite svojo jasnost v sedanjosti, pa ste Škorpijoni deležni podpore pri ustvarjanju na vseh področjih. Vaša senzibilnost stopi v ospredje in vam daje globinsko zaznavo, ki jo imate samo vi. Ribe v navalu idej komaj dohajate same sebe, vas pa pot uresničevanja vsega tega vodi do obilja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.