Angelski horoskop po znamenih za 26. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL JASNOSTI odpira pogled naprej, odstre pa tudi nekatere pretekle dogodke, kjer ste pozabili nase. Dovolite si odpreti si oči, tam zadaj se skriva šele vaša svoboda. Ta je danes pomembna predvsem levom, iskali pa jo boste v vseh odnosih. Ovni se boste z dobro voljo lotili aktivnosti, če veste, da so stvari okrog vas jasne in ni prostora za manipulacije. Strelci imate možnost prepoznati, kje in kako izzovete konflikte oziroma, kako se jim lahko izognete.

ANGEL PRAKTIČNOSTI vas usmeri v konkretne rezultate kjerkoli se lotite zadev. Pomaga vam prepoznati kako naredite stvari na hitro in kako se na hitro znebite miselne in konkretne šare. Biki ste še vedno usmerjeni na zdravje – poglejte, katera hrana vas pri tem podpre in se usmerite praktično. Device zaznavajte podporo pri tistih idejah, ki ste jih že hoteli realizirati, pa se je zataknilo. Tudi kozoroge bo usmeril v boljše navade za zdravje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL SPREJEMANJA vas odpre kot se cvet odpre soncu, da pridete do pravih energij in dobrin zase. Najbolj odprti danes ste Dvojčki, celotno obdobje sedaj vam prinaša samozavest in red v življenje. Tehtnice ste v angelovem čudovitem toku zato sproti in hitro opazite kaj se okrog vas dogaja. Vaše odločitve lahko koga presenetijo. Vodnarji najlažje sprejemate med fizičnim delom, gibanjem ali drugo aktivnostjo, torej, danes ne bodite zapečkarji.

ANGEL AKCIJE vam pomaga narediti kar je potrebno v tem trenutku. Preprosto ne morete v njegovi bližini ostati pri miru. Rake premakne s točke pasivnosti in povleče ven iz vašega oklepa hrepenenja – veliko imate za dati sebi in ljudem. Škorpijonom pomaga zapisati vse možnosti in raziskati teren, preden se dokončno odločite za naprej. Ribe aktivira da se dobro organizirate in povabite v sodelovanje tudi druge ljudi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.