Angelski horoskop po znamenih za 27. 05. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbudi med vami skrite energije, da se pokaže tisto, kar bi že zdavnaj moralo na plan, da ne zapravljate časa s skrivalnicami. Ovnom pomaga urediti misli, ker z izražanjem sprostite star balast in odkrivate, kaj je spodaj ostalo vašega. Levi se umaknete iz situacij, kjer vam je jasno, da manipulirajo in skrivajo, poskusite jasno izrazit, kaj vidite. Strelci povabite k sodelovanju vse domače, sploh če se vam uspe dobro organizirati.

ANGEL SPOZNANJ vam odpre oči v situacijah, kjer ste se zataknili ne vedoč, kako naprej. Čutite kako jasni prostor okrog vas, dovolite da sprosti napetost uma in telesa. Biki dobite zanimiva spoznanja o sebi in odlične ideje se porodijo. Device ugotovite, da so vaše ideje izjemne, ne glede na to, kako jih drugi označijo. Kozorogom se končno utrne, kdo vas jemlje resno in s kom raje ne boste več sodelovali, ker vas preveč utrudi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ANGEL SREČE se vam danes nasmiha in mimogrede uredite zadeve, za katere ste prej porabili veliko preveč časa. Dvojčki, vam odpre priložnost za novo službo ali posel in umakne strah na stranski tir. Tehtnicam pomaga pri sodelavcih najti prave skupne točke, najbolj pa vas osreči dejstvo, da poznate in upoštevate svoje meje. Vodnarji ga sicer težje opazite, a ko si vzamete čas za gibanje, tudi vi prepoznate njegovo moč.

ANGEL DOBREGA POČUTJA poskrbi za vas na čustvenem in mentalnem nivoju. Miren dan se obeta in Raki lahko pri tem sodelujete na način, da ne predvidevate ničesar in ne začenjate novih tem. Preprosto uživajte v dobrih občutkih. Tudi Škorpijoni zaznate dobro atmosfero in lahko vas povleče v družbo, spomnite pa se, kako se sreča lahko množi. Ribe z njegovo podporo najdete ključne ljudi, ki bodo sodelovali v naslednjem projektu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.