ČAKRE IN LJUBEZEN

Mi smo v partnerskem odnosu med sabo povezani tudi skozi energije čaker. V telesu imamo 7 glavnih centrov čaker. V vsaki čakri se skrivajo prepričanja, ki vplivajo na vsa področja našega življenja. Jaz sem izpostavila področje, ki zajema Ljubezen. Kako smo lahko mi v vezi povezani skozi čakre?

V partnerstvu sicer zapolnjujemo primanjkljaje, kar pomeni, da tam ko nam manjka energije v čakrah, na ta način privabimo partnerja, z dovolj energije, da postanemo nekako kompatibilni. Rečemo, da nam partner zapolni luknje J Ampak to sicer na dolgi rok ni dobro, kajti, če nam manjka samozavesti, pa je partner preveč samozavesten, že egoističen, se potem lahko veza preveč izčrpa.

Lahko pa smo samo uravnoteženi, stabilni, povezani, kar tudi pomeni, da vsak dela na sebi in s tem pomaga pri gradnji dobrih temeljev za dolgoročno vezo, ki lahko postane skozi zavedanje informacij čaker zelo stabilna. Vsaka čakra ima namreč dovolj informacij, ki jih potrebujemo za življenje. Pomembna je skrb za svoje posodice (čakre), da so čiste, da lahko povezava sproščeno in lahkotno teče.

cakre

V tem članku predstavljam, kakšno je stanje odnosa, ko sta povezana v določeni čakri. Včasih smo lahko povezani samo v določeni čakri. Mi delamo na tem, da se uspemo povezati v vseh čakrah, kar pomeni popolna kompatibilnost in na ta način se odpremo življenjskemu učenju glede partnerske veze.

Kakšen je naš odnos, če smo povezani v rdeči korenski čakri?

Korenska čakra je čakra stabilnosti in varnosti. Tukaj je shranjena informacija o preživetju, kar pomeni, da sta dva skupaj zaradi tega, ker bi rada preživela, odnos se gradi bolj na materialnem nivoju. Partner želi materialno varnost, to mu veliko pomeni, kajti to so navsezadnje res temelji našega odnosa, pa čeprav bi si želeli, da ne bi bilo tako, nas zunanji svet spodbuja k temu, saj brez denarje ne moremo preživeti. Če sta povezana le bolj v tej čakri, lahko hitro pride do konca te veze, kajti ni nekih vrednot ali višjega smisla, sčasoma, če v partnerstvu ni še kaj večjega, začne manjkati tistega pravega zadovoljstva. V tem odnosu kaj ni kaj dosti romantike, samo v primeru, če sta  povezana še v drugih kvalitetah čaker, katere bomo spoznali v nadaljevanju. Torej povezava v tej čakri, gre za golo preživetje, strah pred osamljenostjo, iz nuje.

Povezana v spolni čakri,

tukaj pride do zadovoljevanja potreb, ki se imenuje  spolni nagon. V kolikor smo mi zadovoljni s sabo, s svojim telesnim izgledom,toliko smo mi privlačni partnerju. Ko smo povezani v tej čakri, potem je lahko spolnost na vrhuncu, kajti  eden do drugega čutimo privlačnost in zadovoljstvo. In če je naša spolna čakra energijsko polna, potem smo sposobni  čutenja svojih energij, slišimo svoje potrebe, ter se povežemo s potrebami partnerja. Spolnost naj bi bila redna in zdrava. S to kreativno energijo (spolna energija) dosegamo dobre rezultate tudi na drugih področjih življenja. V spolni čakri smo kot magnet, ki privlači prave stvari. Tukaj je tudi ključ do bolj polnega partnerstva. Povezani v  oranžni čakri smo polni želja, užitkov. Želita si tudi udoben in lep dom, novega družinskega člana. Ampak, če smo povezani samo v tej, potem se naša veza tudi lahko hitro konča, ko se naveličamo spolnih užitkov z eno osebo. Po čem še lahko hrepenimo?

Nam povezanost v solarnem pleksusu daje moč za trdno vezo?

Tukaj smo se sposobni odločati. Imamo moč vezo peljati naprej. V tej povezavi se lahko naredi dvoje. Lahko pride do oblasti, nadvladanja enega partnerja nad drugim, ali pa pride do popolne kompatibilnosti, oz sprejemanje moči obeh in s tem do krepitve veze. Torej veza ima močan potencial, ampak hrepeni tudi po ugajanju družbi, da ju drugi opazijo. Par je rad izpostavljen navzven. Pomembno je, kakšno sonce smo mi drug drugemu. Smo lahko prevroče? Tukaj se grizemo, nadziramo, dokažemo 😉 Ker je solarni pleksus čakra jasnovidnosti, je pomembno, kaj si mislita o skupnem življenju. Ko se par preneha ceniti, lahko pride v tej čakri do razhoda, zato je dobro, da sta odprta za neke skupne interese, da lahko dosti stvari počneta  skupaj, sta dober team player.

Povezani v srčni – zeleni čakri

Sedaj pa smo prišli do višjih kvalitet v partnerstvu, do povezave v srčni čakri, ki je čakra, kjer se mi lahko odpremo za pravo ljubezen. Koliko smo naklonjeni partnerju? Par, ki je povezan v srčni čakri je ljubeč eden do drugega, pozna kvalitete nežnosti. Pomembna vrednota je prijaznost. Lepa beseda, ki lepo mesto najde. Tukaj so odnosi podprti z zeleno barvo, ki jima prinese čarobnost, to je ljubezen in čutnost. Par si izmenja veliko energije. Da si vzamemo čas eden za drugega in smo odprti za sprejemanje in dajanje, lahko s tem veliko naredimo za srčen odnos. Dokler sta povezana v srčni čakri lahko pričakujemo srečen odnos, ampak le, če sta povezana tudi v drugih čakrah.

Povezani v grleni čakri pomeni,

da izražamo svoja  resnična čustva. Ta energija je zelo povezana tudi z energijo spolne čakre, ko smo zadovoljni in čutimo sebe in ko znamo potem to izraziti se dobro pozna to v odnosih. Koliko smo mi sposobni pokazati čustva partnerju? Koliko si želimo govoriti o čustvih? Meni osebno se zdi komunikacija ena velika dodana vrednost v partnerski odnos. Če nista iskrena  v tej čakri lahko pride do manipulacije, saj se sami odločimo kdaj bomo govorili resnico in kontrola nad čustvi lahko zapira spontano povezavo s partnerjem. Z pogovorom, ki temelji na resnici lahko dosežemo zaupanje. Zavedanje, da imajo besede največjo moč na svetu in da lahko ranijo ali pa zaradi njih vzljubimo človeka za celo življenje. Kamor boste usmerjali energijo grlene čakre, na tak način si boste kreirali svoje življenje. Jaz jo bom usmerila v resnico.

cakre

Kako smo povezani in kako se partnerstvo kaže pod vplivom energije tretjega očesa – ažne čakre?

Tukaj se skrivajo naša prepričanja, kako naj bi ljubezen izgledala. Zaradi vseh pritiskov iz okolice in raznih energijskih sistemov lahko razvijemo napačno dojemanje ljubezenskega odnosa. Če je preveč aktivna, lahko živimo preveč v iluzijah. Ko sta partnerja povezana v tej čakri, potem sta se pripravljena v tej vezi učiti. Lahko rečemo, da sta učitelja eden drugemu. Koliko sta se sposobna videti v tej vlogi? Ko sta pripravljena odkrivati sebe, lahko to medsebojno lepo povežeta in njun odnos raste, kajti  odločila sta, da se podata na duhovno pot, katera jima lahko prinese veliko zadovoljstva in odkritja. V tej čakri se skriva razum, osredotočenost, zato k problemom pristopata razumsko in jasno. Videti dobre priložnosti, ki koristijo obema,  prinesejo  dolgotrajno srečo.

Pa smo pri zadnji, tako imenovani partnerski povezavi v kronski – vijolični čakri.

Duhovnost, čakra, kjer vstopi ves univerzum in naša dušna energija. Da se lahko vajini dušici srečajo in spoznajo, moramo imeti odprto kronsko čakro. Ključnega pomena je biti najprej povezan vsak s svojo dušno energijo, kajti potem sta lahko povsem kompatibilna tudi v tej čakri. Ko sta povezana v vijolični čakri, sta oba odprta za vse življenjske izzive, priložnosti, polna idej. Sposobna sta oblikovati globoke povezave. Lahko rečemo, da je Ljubezen v zraku. Nekako pomeni, da sta njuni duši skupaj, ker sta si bili namenjeni. Koliko to opazita in koliko sta zavedna je pa odvisno od povezav še v drugih čakrah. Želita si lepo poslanstvo tukaj na Zemlji, sta si zvesta, živita lahko na visoki duhovni ravni.

Kaj smo opazili?

Povezanost v eni in ne v drugi čakri ne gre, potem slej ko prej začne nekaj manjkati. Pomembno je, da je ravnovesje med materialnim in duhovnim svetom, potem je naše partnerstvo v popolni harmoniji. To pride sčasoma, najprej se je potrebno uskladiti, imeti motivacijo in voljo. In če je povezava v pravih čakrah že na začetku, če je volja, je uspeh partnerske veze zagotovljen.

Z ljubeznijo,

Angie

The following two tabs change content below.