Dnevni horoskop za 1. 11. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ovni boste danes čutili, kot da hodite po tankem ledu, zato se ne boste upirali druženju ali dajali neprimernih komentarjev. Mirni boste, kot že dolgo ne in vsi se bodo čudili vaši harmonični naravi. Nihče pa ne bo opazil, kako se trudite skriti globlje strasti, nemir in jezo, ki se bo v vas porajala ob pretiranih besedih določenih ljudi. Dihajte.

Bik

Bikom bo dan minil hitro in dobro. Popolnoma se boste znašli v sodelovanju z ljudmi in celo pozabili na svoje lastne želje, saj boste srečni, ko boste videli, kako ste osrečili svoje bližnje ljudi. Začutili boste, kako je to dober način sodelovanja in zaželeli si boste še več takšnih dni, da bi lahko skozi majhna dela pomagali in sodelovali z ljudmi, ki jih imate radi.

Dvojčka

Dvojčki boste cel dan razcepljeni med tem, da bi sledili družbi in opravili vse “dolžnosti”, ki se od vas pričakujejo, po drugi strani pa vas bodo vabile druge stvari, ki vas bolj veselijo in tudi če ne boste mogli slediti svoji strasti, boste z mislimi odsotni, kar bodo nekateri opazili. Ne boste jih mogli premotiti z vljudnostnim pogovarjanjem.

Rak

Raki boste danes podoživeli mariskatero bolečino, ki pa bo v vas odprla nov vidik življenja in zavedli se boste, kako je življenje dragoceno in kako je dobro, da ga živite na polno, brez zavor in obžalovanj. Tako da boste skozi dan prešli skozi preobrazbo, ki vas bo ob večeru pustila zadovoljne.

Lev

Levi boste v svojem svetu skozi celoten dan. Nikakor ne boste mogli zares sodelovati pri vsem, kar se dogaja, saj bodo vaše misli, pa tudi srce v popolnoma drugih dimeznijah. Nič zato, samo sprostite se in si dovolite priznati, kaj bi raje počeli in kakšno življenje bi raje živeli.

Devica

Danes boste pokazale, kako se naredijo stvari na pravi način. Igrale boste vodilno vlogo in nikakor ne boste popuščale pri strogosti in jasnosti, kako pričakujete, da je vse narejeno. Skozi dan boste s svojo namero držale vse nekako v šahu, saj vam nihče ne bo mogel očitati, da niste poskrbele za vse, kar je bilo potrebno. Sprostite se.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Tehtnice se boste skozi dan kolikor se da izmikale pomembnih pogovorom ali kakršnim koli globljim razlaganjem. Znotraj sebe boste vibrirale od občutljivosti in vam bo druženje z ljudmi predstavljajo breme. Ljudje bodo zaznali, da je nekaj drugače, vendar bodo kljub temu želeli biti v vaši družbi, tako da razmislite, kakšen načrt boste imele, da se malo odmaknete v samoto, ki vam bo pomembna.

Škorpijon

Škorpijoni boste blesteli skozi dan. Vse bo teklo kot po maslu in vi boste blesteli v družbi, ne glede na to, da boste dali nase svojo najboljšo masko spogledljivosti in dobrega gostitelja. Ni treba, da ste vi voditelj vsega protokola, vendar to šele spoznavate in tokrat vam še gledanje iz ozadja še ne bo dišalo.

Strelec

Strelci boste iskali lastne potrditve povsod, kjer boste se danes gibali in kogarkoli boste srečali. Sprostitev ne bo prišla v poštev, saj ste pod močnim adrenalinom, da je potrebno nekaj konkretnega narediti, da boste želeli vse ljudi potegniti v svoj svet.

Kozorog

Kozorogom bo dan minil kot bi mignil in želeli si boste, da bi si vzeli več časa za nekatere ljudi, s katerimi so vas spoznali. Zanimivo se vam bo zdelo, ker ne boste nič obremenjeni s protokoli ali hitenjem, temveč boste časovno zmogli vse, kar imate v načrtu. Dan vam bo zanimiv predvsem zaradi lastnih notranjih reakcij.

Vodnar

Vodnarji boste imeli dan za komunikacijo in lahko, da boste zaradi tega imeli slabo vest, saj boste šele pozno spoznali, da ste cel dan vi govorili in pridigali družbi. Imate ideje, ki so pomembne, ampak dobro je, da veste, kdaj je pravi čas za karkoli in danes boste šli malo predaleč ter utrudili bližnje, ki pa si vam tega seveda ne bodo upali priznati.

Ribi

Ribe, odličen dan za vas bo, še posebej, če ga boste preživeli doma. Kamorkoli drugam boste šli, bo en velik del vas obžaloval, da niste ostali doma, tako da osrečite tudi svoje bližnje in oznanite, da ne greste nikamor. Nihče vam ne bo zameril tega, bolj jih jezi, da jim potem očitate, da ste se prilagodili, ko pa se zares ni potrebno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.