Dnevni horoskop za 1. 12. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Preobremenjeni boste s poslom, kar bo motilo vse vaše družinske člane, saj se zavedajo, da so to vaše prioritete in da vi določate, koliko časa posvetite službi in koliko njim.

Bik

Če boste na zmenku ali na srečanju s simpatujo želeli takojšnjo akcijo v postelji, se boste hudo zmotili in užalili osebo do konca. Če ne boste rešili situacije s humorjem, bo to zadnje srečanje.

Dvojčka

Navdih in ideje, ki vas bodo navdušile, napišite in si jih dajte v svoj najbližji urnik. Dogajajo se vam dobri preboji v razumevanju nečesa, kar vam bo odprlo dobro prihodnost.

Rak

Sprostili se boste in naredili več, kot ste pričakovali, saj boste nenadno dobili dober navdih za vse tisto, kar ste se prej mučili. Danes boste ustvarili toliko, kot prej v štirinajstih dneh. Nič zato, če je nedelja.

Lev

Pomirjeni boste s svojo družino in postavili se boste za najbolj pridne družinske člane. S tem jim boste dali še več veselja, da bodo pomagali in sodelovali pri vseh opravilih.

Devica

Čutili boste strast in predanost določeni osebi, ki vam je že dlje časa všeč. Potrudite se, da boste čim več časa preživeli s to osebo in s tem odprli možnosti za kaj več. Pokažite svoja čustva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Seksualna energija, ki jo boste oddajali, bo pripravila nekoga, da vas bo po dolgem času kontaktiral. Presenečeni in veseli boste, čeprav ne boste več tako optimistični okoli te osebe.

Škorpijon

Imeli boste veliko volje in idej,naredili boste vse, kar je potrebno, nikakor pa ne boste želeli vse postaviti na novo. Bali se boste začeti vse na novo, pa čeprav je neustavljivost tipična lastnost vašega znamenja.

Strelec

Posvetite dan sebi, če lahko. Uskladite svoje notranje želje, cilje, čustva in razmislite, kakšno je bilo leto in kam bi se sedaj želeli usmeriti. Prihaja namreč sprememba, kjer je dobro, da veste, kaj si želite.

Kozorog

Ne zavrnite povabila na kavo. Prav tako se ne obremenjujte, kako bo, saj je dovolj, da se sprostite in sprejmete podporo zvezd, ki vas vse bolj usmerjajo v strast in ljubezen.

Vodnar

Sanjarjenje vam je prišlo v navado, kar je dobro, ker se preko tega odpirate za nove možnosti in nove ideje, ki jih sicer ne bi sprejeli v svoje življenje. Tako vas srce vodi tja, kamor je prav, da greste.

Ribi

Čisto preveč obiskov in želje po druženju boste zaznavali iz okolja. Razmislite, kaj si želite in tako tudi naredite. Če bi ste družili, potem pojdite samo ven in srečali boste prave ljudi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.