Dnevni horoskop za 1. 2. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Danes so v ospredju notranja moč in veščine, ki predstavljajo resnost in odgovornost. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Glede odnosov pa se lahko pojavijo občutki – odveč sem.
Sporočilo: Verjamete tisto, kar vidite.

Bik

Posel, delo: Uresničevanje poslovnih dogodkov v primeru, da ste dobro organizirani že dlje časa. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Direktnost.
Sporočilo: Razumevanje je vse, kar potrebujete!
DVOJČEK
Posel, delo: V zraku bo tekom dneva stroga energija, ki spodbuja težje delo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Negujte pozitivne misli glede določene osebe.
Sporočilo: Ne bojte se izkušenj.

Rak

Posel, delo: Pustite ljudem, da vam povedo svoje mnenje. Vi pa pojdite za svojim načrtom. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Možen manjši problem pri izražanju notranjih občutkov.
Sporočilo: S fokusom pojdite naprej.

Lev

Posel, delo: Notranja moč se čuti, a vse je bolj resno kot pretekle dni. Danes je dober dan za plan, organizacijo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Potreba po jasnem izražanju.
Sporočilo: Upanje!

Devica

Posel, delo: Glede dela in posla boste imeli energije, ki vas bodo podpirale. Podporo ima vse, kar se vi resno lotite. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Sproti rešujte odnose.
Sporočilo: Pogled v globine, vam prinaša spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Vzemite se v roke in nadaljujte pot. Danes se začnejo kazati stvari, ki niso imele pozornost pa bi morda to najbolj potrebovale. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Pustite preteklim občutkom, da se prečistijo in izgubljajo na moči.
Sporočilo: Ne upirajte se spremembam.

Škorpijon

Posel, delo: Energije vas podpirajo pri jasnem in organiziranem delu. Ljubezen, odnosi, prijatelji: V odnosih boste mirneje komunicirali, če točno veste kaj želite.
Sporočilo: Pripravljeni ste slišati še drugo plat zgodbe.

Strelec

Posel, delo: Danes lahko bolj jasno in zbrano razmislite za naprej. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Nekdo je lahko precej pesimističen, dovolite izražati mnenje, ne jemljite osebno!
Sporočilo: Odgovornost!

Kozorog

Posel, delo: Če ostajate zvesti svojim obljubam, vas danes v energijah čaka prijetno darilo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Težje spustite kontrolo, saj ste v svojih energijah.
Sporočilo: V svoji notranjosti poiščite harmonijo.

Vodnar

Posel, delo: Ne pustite, da vas okolje zmoti. Sveže energije bodo spodbujale močne ambicije. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Potrudite se pri razumevanju, saj vam to dobro gre.
Sporočilo: Posvetite se procesu transformacije.

Ribi

Posel, delo: Pojavijo se lahko blokade v povezavi z delom, sploh, če nimate jasno organiziranega dela. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Privoščite si ob koncu dneva kaj dobrega za pojesti, sprostili se boste.
Sporočilo: Pomembno je, da se držite tistih stvari, ki pri vas najbolj štejejo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)