Dnevni horoskop za 1. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Iskali boste rešitev iz zagate, v katero se boste sami spravili zaradi prekipevajočih čustev v nepravem trenutku. Pazite na svoje obljube, saj vas bodo držali za besedo.

Bik

Zamenjajte način mišljenja in videnja situacije ter se bolj posvetite strasti do sedanjega življenja kot skrbem nad domišljijskem življenjem in jezo nad preteklostjo.

Dvojčka

Nove izkušnje vam bodo aktivirale bujno domišljijo, a čustva se bodo sprostila do te mere, da boste lahko izgubili samokontrolo in pretiravali v komunikaciji brez smisla.

Rak

Ugotovili boste svojo idealno formulo za dobro počutje in sočasno odlično delovanje v poslu. Dobro se boste počutili, saj vas vsakdanje hitenje ne bo več tako izčrpavalo.

Lev

Ljubezen bo okrepila vaše veselje nad življenjem in upanje, da se bodo stvari dobro razrešile se bo povečalo. Pogovarjajte se z ljudmi, ki so na vaši strani in vam to tudi pokažejo.

Devica

Razmislite, o čem se želite pogovoriti s posameznki in jim potem tudi dovolite, da izrazijo svoj vidik. Pogovor je še vedno izmenjava mnenja za skupno razumevanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Polno novosti vam bo polnilo življenje, da se boste še bolj, kot je potrebno, izolirali pred vplivi okolja. Novi načrti in stik s sabo, vse to vam bo dalo zaleta za prihodnost.

Škorpijon

Bodite pozorni na notranje počutje. Lahko uresničite svoj največji preboj življenja, ali pa se vam vse tisto, kar ni bilo potavljeno na pravih temeljih, sesuje kot hišica iz kart.

Strelec

Vse se bo pokazalo čisto v drugačni luči, kot ste videli prej. Lahko, da boste v prazno preživljali strahove in na koncu spoznali, kako nesmiselno se je truditi za napačne stvari.

Kozorog

Zaupanje, ki ga začenjate doživljati do življenja, vas osrečuje in lahko si celo že predstavljate, da se vam uresničujejo skrite želje. Dovolite si sanjariti na polno.

Vodnar

Točno veste, kaj je potrebno narediti in vse več vaših bližnjih vam popolnoma zaupa. Še vedno pa boste nemirni, saj se šele počasi navajate, da prevzemate odgovornost.

Ribi

Ženske bodo imele velik vpliv na vas, zato je pomembno, da ohranite fokus na sebi, da vas ne zmanipulirajo in odmaknejo od vašega cilja. Čustveno boste bolj ranljivi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.