Dnevni horoskop za 1. 8. 2019.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Posel, delo: Dan poln strasti v energijah. Jasnost in samozavest bo čutiti precej bolje kot prejšnje dni. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Presenečenja, nekdo opazuje in opazi.
Sporočilo: Ozavestite svoje skrite potenciale energije.

Bik

Posel, delo: Možno malo tečno razpoloženje zjutraj, potem pa se razživite. Začutite podporo v poslu. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Poglejte nazaj, kako se počutite in uvedite novosti, če je to potrebno.
Sporočilo: Presodite kaj je dobro in kaj ne.

Dvojčka

Posel, delo: V poslu se bodo začele odkrivati priložnosti. Pri delu so pomembne izkušnje, zato, če je možno, bodite radovedni in veliko sprašujte. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Nečesa se zares razveselite tekom dneva.
Sporočilo: Postanite imuni na nervozo iz okolja.

Rak

Posel, delo: Zdelo se vam bo, da vlagate veliko energije v samo delo, ampak rezultatov pa ni. Danes je dan, ko boste spet dobili upanje in pogledali po financah. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne jemljite odnosov preveč resno, to je zdravilni stavek za vse rake.
Sporočilo: Vizualizirajte dobre poslovne situacije, uspelo vam bo!

Lev

Posel, delo: Malo muhasto razpoloženje tudi s strani energije vode na splošno. Pomembno je, da imate meje. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Vizualizirajte svoje odnose in uživajte.
Sporočilo: Spoštujte sebe in drugi vas bodo spoštovali.

Devica

Posel, delo: Dan prinaša nove poslovne priložnosti. Vaša naloga je, da svoje zamisli negujete do realizacije. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Deležni boste pozornosti. V zraku je erotični naboj.
Sporočilo: Ohranjajte stik s svojimi najvišjimi energijami, ki vas podpirajo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Posel, delo: Energije bodo zelo dinamične. Pokaže se kaj vam veliko pomeni, po čem hrepenite in to danes negujte. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Lahko ste v dobro oporo sebi in drugim.
Sporočilo: Opustite potrebo, da bi opravičevali svoja čustva.

Škorpijon

Posel, delo: Predani v poslu lahko od danes naprej pričakujete kakšno novo poslovno priložnost ali idejo. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Nekaj se zaključuje in lahko ustvarjajte prostor tudi za kakšen nov odnos.
Sporočilo: Ostajajte imuni na mnenja tistih, ki pravzaprav nič ne vedo pa veliko komentirajo.

Strelec

Posel, delo: Čas prihaja za višja znanja in oddaljene priložnosti. Če imate kakšne želje po tujini, boste lahko izkoriščali dobre povezave. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Odpiranje novemu.
Sporočilo: Ujemite trenutke sreče.

Kozorog

Posel, delo: Pri delu boste imeli univerzalno podporo, vse bo dobro potekalo. Posebno srečo imate pri financah. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Želja po bližini, strast na visokem nivoju 
Sporočilo: Verjemite v tisto, kar želite v prihodnosti.

Vodnar

Posel, delo: Čas za narediti prostor za novo, ki prihaja v vaše življenje. Odvežite se od starega razmišljanja glede financ in določenih poslovnih priložnosti. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne zapletajte se v kakšne konflikte, pozornost bo tudi na partnerju, ki bo majal temelje.
Sporočilo: Sledite svojemu navdihu.

Ribi

Posel, delo: Čas odličen za pogled v tisto, kar počnete in poseg po tistem, kar želite početi. Delajte tudi na svojem zdravju in počutju pri samem delu, kaj je dobro in kaj ne. Ljubezen, odnosi, prijatelji: Ne jemljite odnose preveč resno.
Sporočilo: Sledite svojemu občutku sreče.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)