Dnevni horoskop za 1. februar 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

V poslu boste danes ovni malo v negotovosti, ne naprezajte se preveč, da ne delate tudi napak. Precej več odgovornosti bo potrebne, tako v zasebnem, kot poslovnem svetu. V ljubezni vas bo spremljala neka sreča, vendar vseeno se ne prenaglite v določenih besedah.
Zdravje: Možno pomanjkanje energije.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam svetujejo, da se podajte v neznani svet, preprosto stopite korak naprej.

bikBik

Komunikacija ne bo lahka. Imeli boste moč v svojih reakcijah, zato malo popazite na hitrost misli in potem dejanj. Možno, da se ponavljale stvari iz preteklosti. Poskusite nekaj narediti malo drugače. V ljubezni se je možno, da padete v kakšne občutke izgube.
Zdravje: Občutljiv spodnji del trebuha.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da ste blagoslov za ta svet, da vas potrebujejo.

blizanciDvojčka

Pomembna je aktivnost, da sledite svojem cilju. Glede dela se lahko pojavijo neke nove želje. Dober dan, da naredite več. Lahko, da boste podpisali glede nekega sodelovanja, kar bo dobro. Ljubezen: ne predajte se zlahka in ne pustite, da manipulirajo z vami.
Zdravje: Ni posebnih težav.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli sporočajo, da je vaš svet poln odločitev, zato se odločajte dobro.

rakRak

Nekaj dobrega, pozitivnega se lahko zgodi. Možno, da boste sprejeli odločitve, ki bodo zelo koristne za vaše nadaljno delo. Morda se želite s kom pogovoriti. Zelo mikavno pa je tudi raziskovanje globjih stvari in občutkov. V ljubezni boste deležni več pozornosti, Veselje.
Zdravje: Možno nihanje v zadovoljstvu.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da zaplavajte s tokom življenja.

lavLev

Pomanjkanje financ za napredovanje, to vas skrbi. Lahko ste tudi preveč čustveni. Kaj je tisto, kar vas danes veseli, tega počnite več. V ljubezni si zaželite, da se stvari rešujejo sproti. Razpoloženje doma bo dobro, da jemljite si nekaterih besed tako k srcu.
Zdravje: Pijte dosti tekočine.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da spremljajte svoj razvoj idej in spoznali boste, kako bogato življenje imate.

devicaDevica

Glede posla boste zadovoljni. Zlahka se odločite za sodelovanje ali podpis kakšne pogodbe, ki bo koristna. Želeli boste raziskovati tisto, kar je še skrito, neodkrito za večino ljudi. V ljubezni sprejmete ideje svojega prijatelja, partnerja, morda znanca.
Zdravje: Imunski sistem.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da živite bolj v sedanjosti, ustvarjajte, kreirajte, ne skrbite toliko za prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Pri delu boste imeli občutek, da imate stvari pod kontrolo. Z nekaterimi stvari si boste želeli priti tudi na čisto. Zelo veliko vam pomeni, da znate s časom učinkovito razpolagati. Z veseljem si boste nekaj privoščili kar bo obnovilo vaše energije. V ljubezni si povesta, kaj vaju moti.
Zdravje: Poskrbite za svoje zdravje, vitamini!
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da ste varni pri vašem delu.

skorpijaŠkorpijon

Nihanja v razpoloženju. Čaka vas tudi nekaj presenečenj na delovnem mestu, tako, da je dobro, da ste malo pripravljeni. Sicer pa eni znate zelo hitro odreagirati. Imate svoj pogled na dogodke. V ljubezni pa lahko padete tudi v kakšne občutke izgube.
Zdravje: Nihanje v čustvih.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam svetujejo, da ne izsiljujte stvari, da pustite, da same pridejo.

strelacStrelec

Danes imajo odnosi močno energijo. Glede posla boste precej izbirčni. Ni pa slab dan za sklepanje poslov in načrtovanje kakšnih poslovnih dogodkov. V ljubezni poskusite graditi dobre prijateljske temelje, to vam bo vedno prav prišlo.
Zdravje: Ni posebnih težav.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam sporočajo, da potrebujete smeh, da prebudite svojo otroško radost.

jaracKozorog

V poslovnem svetu boste dobro lahko sledili svojim ciljem. Odprite se svojim notranjim čutom, ki vam bodo vodili k dobrim poslovnim odločitvam. Precej odgovorno boste ravnali. V ljubezni se večkrat spomnite tudi na nežnost, radost in na možnost novih začetkov.
Zdravje: Občutljiv predel pleksusne čakre.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam svetujejo, da danes občudujete vse, ljudi okoli sebe, tudi sebe, svoje telo, svoje misli, svoja dejanja.

vodolijaVodnar

V poslu vas čaka izobilje in možen je dober biznis. Vi pa poskrbite za jasnost v čustvih, da ne boste preveč časa namenili ugotavljanju, če je to res tisto, kar želite. V ljubezni hrepenite po nečim drugem. Ste v fazi nekega zaključevanja, čiščenja. Vse, kar se dogaja, je dobro, saj je čas za trdne temelje.
Zdravje: Nihanje v čustvih.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam svetujejo, da začnite občudovati svet, da na tak način spoznate, kako je lep.

ribeRibi

Stabilnost pri delu. Dan za poglobitev volje in notranje moči za uspeh. Začutite koliko ste sposobni narediti in se lotite dela pa boste na koncu videli rezultat. V ljubezni se stvari izjasnijo, zato boste lahko jasno videli, kam stvari peljejo. Bodite odločni.
Zdravje: Dobro zdravje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Angeli vam svetujejo, da si odpustite vse težke misli.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec januar!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)