Dnevni horoskop za 1. november 2015.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Danes se bodo vaše misli vračale nazaj v preteklost, zato je pomembno, da počastite svojo preteklost in na ta način boste osvobodili tudi svoja čustva. V energijah pa vas čaka darilo. Darilo boste lahko sprejeli, če boste ohranili nekakšno harmonijo skozi celoten dan.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Nekaj se bo v prihodnosti razrešilo v vaše dobro, obrnili boste lahko nov list, novo poglavje, ki vam bo prineslo sonce v vaše življenje.

bikBik

Lahko se pojavijo energije zmedenosti. Koristno je, da ste pozorni na svoje misli in ideje, ki jih boste tekom dneva prejemali. Zavestno se odločite, da boste negativne misli spreminjali v pozitivne in dan se bo dobro zaključil, v energijah boste mirni in zadovoljni.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Karkoli se bo že dogajalo ne boste mogli jasno odločati, zato izpustite stvari iz rok in situacija se bo sama izkristalizirala. Ne dajajte motečim mislim velike pozornosti.

blizanciDvojčka

Pomembna lastnost, ki bi jo danes morali še posebej uporabljati je ljubezen. Ljubezen, ki je v vašem srcu pozdravi vse tegobe. Počutje bo dobro kljub vsemu. Poskusite svojo pozornost nameniti res tistim ključnim stvarem, od ostalega pa se malo spočijte.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas danes spremlja afirmacija: Vse okoliščine, ki bi me lahko žalostile predajam univerzalni moči ljubezni.

rakRak

Žalost, ki se lahko pojavi na čustvenem področju bi lahko vplivala tudi na vaše počutje. Vse stvari, ki jih danes slišite od drugih, naj se vas ne dotaknejo preveč. Pustite okolico pri miru, bodite v svojih energijah jasni in prisotni.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zmeraj imejte v mislih in zavedanju, da ko ste v kakšnih občutkih izgube, da v resnici nikoli nič zares ne izgubimo, samo preobrazi se.

lavLev

Čutili boste naklonjenost nekoga, ki vam prinaša skladnost in zaupanje. Bodite zvesti le svojim pozitivnim mislim, idejam, da boste dan lahko zaključili z dobrimi občutki. Jasno izražajte svoje namene in tudi drugi vas bodo razumeli.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Če ne morete spati, potem vaš um podzavestno predeluje neko skrb ali težavo, ki vas pesti. Dobro bi bilo, da se soočite s svojimi strahovi ampak najprej to priznajte sebi, nato pa se pogovorite z nekom, ki mu zaupate.

devicaDevica

Čustveno boste precej odprti, zato bi lahko hitro prišlo do kakšnih občutkov užaljenosti. Bodite pozorni na svoje reakcije, ki jih lahko doživljate zaradi okolja. Lahko se malo pripravite na morebitno nestrinjanje v mnenjih.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Afirmacija, ki vas lahko spremlja danes, bi lahko bila: Hvaležen/a sem za vse izkušnje, saj vsaka izmed njih lahko razširi moje razumevanje sebe in drugih.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Spremljala vas bo duhovna energija, ki vam vliva moč že nekaj časa. Vi ste polni želja in to je vam očitno glavna motivacija za napredek v življenju. Nikoli ne obupate, vedno na nekaj upate. Počastite še danes svojo preteklost, da lahko polno sprejemate darove sedanjosti.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pomnite, da vesolje usmerja dogodke, ki se razgrinjajo v vaše najvišje dobro.

skorpijaŠkorpijon

Dan bo precej čustveno nabit. Energije boste imeli dovolj, le odprite se s svojim srcem. Če čutite ljubezen, ki jo nosite v svojem srcu, potem jo bodo čutili tudi drugi in vse se bo dobro odvijalo. Bolj bo pomembno notranje počutje, kot karkoli, ki se bo dogajalo zunaj.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: življenje si lahko otežite samo sami. Pogosto je lažje kar odplesati skozi, kot pa siliti z glavo skozi zid.

strelacStrelec

Hrepenite po nečim, kar pride od zunaj. Pomembno pa je, da usmerite pogled k sebi in poskusite zmeraj, ko se pojavi nemir, žalost, iskati vzrok v vas samih. Preveč dajete pozornosti na mnenja drugih ljudi. Danes se spomnite tudi na svojo preteklost z namenom, da jo počastite.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Svoje znanje in modrosti predajajte samo tisti, ki to želijo slišati.

jaracKozorog

Danes bodite nežni do sebe. Največkrat so vaše lastne misli tiste, ki vas ustrahujejo in delajo nemirne, zato je koristno, da začnete biti bolj pozorni na te negativne misli in jih ozavestite. Tekom dneva bodo stvari postale bolj umirjene in dan se bo končan v dobrem razpoloženju.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Trdo delo in vztrajnost se vam bosta obrestovala.

vodolijaVodnar

Prisluhnite, prijetna sporočila lahko danes prešinejo vaše misli. Dovolj bo, če boste zvesti svojim občutkom. V energijah se lahko pojavljajo tudi stvari, ki so že del vaše preteklosti ampak to samo iz razloga, da določene situacije izpustite iz rok in se odprete za sprejemanje v sedanjosti.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vedno stremite k temu, da poiščete harmonijo med vašimi čustvi in razumom ter zapustite toge in nejasne misli.

ribeRibi

Pustite mnenja drugih ljudi, naj vam njihovo vedenje ne pokvari dneva. Najbolj je pomembno, da v sebi poiščete nekaj, kar vas v čustvih pomiri in razveseli. Do sebe bodite nežni. Pozornost usmerite na stvari, ki vam vlivajo upanje in kažejo zadovoljstvo za naprej.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Naj vas spremlja afirmacija: Odločil/a sem se, da bom sledila svojemu srcu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec november!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)