Dnevni horoskop za 10.03.

ovanOven

SLUŽBA: Uogoden dan za spremembo službe, možna je tudi popolna sprememba poklica.
LJUBEZEN: Ne želite, da bi vam kar vsi po vrsti določali pravila. Danes ne boste nikomur ničesar zamolčali! Pazite, da ne boste pretiravali…
ZDRAVJE: Napetost, visok krvni pritisk, glavoboli…

bikBik

SLUŽBA: Naredili ste svoj del, tega pa ni storila oseba od katere ste odvisni. Zato ne bo vse potekalo tako kakor ste načrtovali.
LJUBEZEN: Nimate veliko pomislekov. Želite razjasniti vse nejasnosti z osebo, za katero vam ni vseeno, ne glede na to kaj se bo zgodilo!
ZDRAVJE: Težave s krvnim obtokom

blizanciDvojčka

SLUŽBA: Danes boste imeli veliko obveznosti. Vse, kar ste v zadnjih nekaj dneh delali z lahkoto, se zdaj počasi spreminja v breme.
LJUBEZEN: Danes ne boste imeli veliko časa za partnerja. Kljub temu boste izkoristili vsako sekundo, da bi partnerju izkazali svojo ljubezen.
ZDRAVJE: Bolečine v grlu.

rakRak

SLUŽBA: Imate visoka pričakovanja ali pa vam je nekdo obljubil nekaj, kar ni mogoče izpolniti. Danes se držite realnih ciljev.
LJUBEZEN: Zelo ste občutljivi in želite partnerja samo zase! Delati morate na svoji negotovosti. Boljši dan za moške pripadnike tega znaka.
ZDRAVJE: Problemi z odvečno težo.

lavLev

SLUŽBA: Zadovoljni boste z rezultati dela, ki jih boste opravili danes. Končno boste našli pravega sodelavca.
LJUBEZEN: Izjemen dan za vse tiste, ki so poročeni! Harmonijo boste našli v varnem objemu partnerja. Tisti, ki so samski lahko na nekem mirnem kraju spoznajo zanimivo osebo.
ZDRAVJE: Občutljiv želodec.

devicaDevica

SLUŽBA: Današnji dan končno pride do izraza vaša iznajdljivost in spretnost. Enostavno in hitro boste dokončali vse obveznosti in vsi vas bodo občudovali.
LJUBEZEN: Danes ste stabilni glede čustev in partnerstva. Z lahkoto boste izrazili svoja čustva, tako da boste presenetili še sebe in svoje najdražje.
ZDRAVJE: težave z dihalnimi potmi.

vagaTehtnica

SLUŽBA: Ugoden dan za vse tiste, ki se ukvarjajo s financami, delajo v banki ali se ukvarjajo z računovodstvom in administracijo.
LJUBEZEN: Nekatere želje se vam niso uresničile. V nobenem trenutku se niste vprašali ali imate prevelike apetite…
ZDRAVJE: Težave v predelu prsi.

skorpijaŠkorpijon

SLUŽBA: Čeprav imate veliko dela, ste vseeno srečni. Možno je, da vas moti neki Rak, ki se vtika v vaše delo.
LJUBEZEN: Spremenljivo razpoloženje in res vam je izziv slediti! Če ste v dolgotrajnem odnosu, potem je vašemu partnerju že jasno kdaj mora utihniti.
ZDRAVJE: Težave z nespečnostjo.

strelacStrelec

SLUŽBA: Težko se znajdete v okoliščinah, v katerih se trenutno nahajate. Maksimalno se zavzamite za svoje delo in se ne obremenjujte z ničemer drugim.
LJUBEZEN: Niste zadovoljni s tem, kako se partner obnaša do vas. Razmišljate in preučujete kaj vam je storiti na tem področju.
ZDRAVJE: Bilo bi dobro, da preverite raven holesterola in krvnega sladkorja.

jaracKozorog

SLUŽBA: Niste pretirano pri volji za nove projekte. Tudi če se pojavi nekdo, ki vam lahko ponudi sodelovanje, boste zadevo preložili.
LJUBEZEN: Razmišljate o preteklosti in lahko se reče, da idealizirate nekdanjo ljubezen … Če malo bolje premislite, boste spoznali, da niste naredili ničesar napačnega.
ZDRAVJE: Nagnjeni ste k depresiji.

vodolijaVodnar

SLUŽBA: Škorpijona in Ovna se izogibajte v velikem loku! Ne odgovarjajo vam ljudje, ki prinašajo napetost v vaše delovno okolje…
LJUBEZEN: Nekateri ljudje se vam bodo poskušali približati, ampak njihov pristop bo preveč napadalen- zato vam bodo odbijajoči.
ZDRAVJE: Pazite nase: tveganje padcev, poškodb …

ribeRibe

SLUŽBA: Prekiniti boste neko staro sodelovanje za katerega čutite, da je precej obremenjujoče. Dan je ugoden za tiste, ki se bližajo koncu poslovanja nekih starih poslov.
LJUBEZEN: Če boste prepoznali pravi trenutek, vas ne more nič ustaviti, da osvojite osebo, s katero se že dolgo spogledujete.
ZDRAVJE: Če opazite kakršnekoli težave, obiščite zdravnika.

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)