Dnevni horoskop za 10. 1. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Lunin mrk 10.1. vam bo malo spodnesel čustveno stabilnost, kar vam bo pustilo grenak priokus na začetek leta. Ne pričakujte nečesa od drugih, kar jim sami ne dajete.

Bik

Danes sprejmite ideje, ki vam bodo koristile za nadaljnje življenje, zato se sprostite in sledite lastni intuiciji. Ne zapletajte se v prepire in ne dokazujte, zakaj imate prav, saj so ideje samo za vas.

Dvojčka

Danes vam mrk aktivira globljo moč in stik s sabo, kar vas bo poživilo, a sočasno malo prestrašilo, saj boste zaznavali veliko več vsega, kot do sedaj. Razglejte se naokoli in ne počnite nič neobičajnega.

Rak

Lunino dogajanje vam bo odneslo odvečen balast in lahko, da se boste počutili ranljivo, občutljivo, a po dolgem času svobodno. Nikar ne hitite v odnose, med ljudi, če lahko, si privoščite čas zase.

Lev

Danes se vam aktivira moč izražanja in zavedanja sebe, tako da boste začutili možnosti in podporo za kreativnost za daljše obdobje. Odlično obdobje se pričenja.

Devica

Če danes čutite, da ste stisnjeni v kot, je čas, da se pogovorite z ljudmi, ki vas bremenijo. Sprejmite tako red in odgovornost, kot veselje in radost za svoje življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Sprostitev in osvoboditev prihaja, saj bo lunin mrk odnesel vsa bremena, ki ste jih po ženski liniji sprejeli skozi življenje. Dihajte zavestno in sprejemajte dogajanje skozi dan, da se vse postavi na svoje mesto.

Škorpijon

Uspešno boste začeli sodelovati z ljudmi, s katerimi prej nikakor ni šlo. Pri tem imate danes največjo podporo, saj se od vas odmikajo čustvene iluzije, ki so vas držale v izolaciji.

Strelec

Danes boste spoznali resnično čustveno stanje, ki ste se mu izkmikali kar precej časa. Sprejmite vsa čustva, ne samo tista, ki so vam všeč. Samo tako lahko napredujete in se sprostite v dobro življenje.

Kozorog

Danes se lahko zgodijo spremembe v odnosih in nekateri se bodo odmaknili od vas. Vsi tisti zares, ki ne bodo želeli sprejeti vašega novega stanja, s katerim pa boste vi nadvse zadovoljni.

Vodnar

Danes lahko, da boste preživeli dan kot v omami – odmaknjeni od vseh in v svojem svetu. Ne hodite na daljše poti, če ni nujno potrebno, prav tako se ne odzivajte na neprimerna sporočila ali provokacije.

Ribi

Danes lahko, da se bo nekdo odmaknil iz življenja, nekdo, ki vam je črpal energijo in vas ustavljal na vaši poti. Zato ne žalujte, samo zaznavajte sebe in se odpirajte novostim, ki se porajajo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.