Dnevni horoskop za 10. 11. 2019.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Ljubosumje vas bo razjedalo, saj bo nekdo v vaši bližini prejel darilo ali novice, ki bi jo želeli vi imeti zase. Ne glede na to, da privoščite drugim dobro, se nikakor ne boste mogli sprijazniti s tem, da vi nimate tega. Preusmerite misli v dobro smer, sicer boste ustvarili težave predvsem sebi.

Bik

Biki boste danes verjetno šli na daljšo pot ali izlet, kjer boste v dobri družbi starejših ljudi. Močne odločitve bodo sprejete v vaše dobro, a vi ne boste imeli kaj veliko pri tem, samo sprejemati in sodelovati pri pogovorih čimbolj smiselno.

Dvojčka

Počitek in sproščenost naj vas danes vodi. Dobro je, če dovolite drugim, da danes poskrbijo za vas v čimvečji meri. Privoščite si lenobnost in uživajte brez kakršnihkoli načrtov in vpletanj v dogajanje okoli vas.

Rak

Skrbelo vas bo vaše čustveno življenje in nikakor vam ne bo prav. Posesivnost vas bo grabila in lahko, da boste zamajali temelje dobre ljubezni zaradi muhavosti, ki vas zagrabi prepogosto. Samski raki si dovolite, da se odprete ljubezni in se pogosteje družite z ljudmi, ki so vam všeč.

Lev

Skozi pogovore boste levi danes dobili precejšnje uvide, spoznanja o tem, kdo in kako greni vaše življenje in prvi se boste zares odločili za spremembeno. Naredite načrt za potovanje ali korake do cilja že danes.

Devica

Device, če lahko, danes izpustite notranjo in zunanjo zajedljivost, saj boste pripravili ljudi do tega, da vas ne bodo več upoštevali. Nič nihudega, če se ljudje okoli vas veselijo in sprostijo, še posebej, ker od vas ne zahtevajo nič posebnega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Sproščen in srečen dan, ko boste z mislimi pri ljubljeni osebi. Če to ni oseba, ki jo imate ob sebi, razmislite, kako bi želeli ljubezensko življenje nadaljevati in zakaj ne naredite korakov, ki bi vas osrečili.

Škorpijon

Pogovori in lahko tudi prepiri bodo okoli dediščine, pogodb in vsega, kar želi nekdo od vaših urediti. Ne izogibajte se debati in izrazite svoje pomisleke in načrte, da na koncu ne boste potegnili najkrajše niti z največ dela in skrbi.

Strelec

Danes bodite pozorni, da vas čustva preveč ne zapeljejo v dobro praznovanje in veseljačenje, saj lahko ostanete brez svojega deleža v poslu, za katerega ste močno garali. Potreben bo pogovor, zato ohranite moči in zbranost do konca dneva, naj vas bližina ljubljene osebe ne premami.

Kozorog

Ljubezen vas bo obiskala, tako samske kot vezane in odličen dan se bo naredil. Sproščeni boste kot že dolgo ne. Danes je zaključek nekega obdobja in počasi, korak za korakom se boste začeli navajati na mir, strast, pa tudi ljubezen.

Vodnar

Želje se vam uresničujejo tudi na uradnem področju. Sledite intuiciji in uredite vse, kar je potrebno, da se zaključi obdobje pogajanj in odprtih stvari. Kar nekaj sestankov in obiskov bo še potrebnih, a boste v naslednjih dnevih sproščeno zadihali.

Ribi

Varanje in skrivanje ni potrebno, če želite spremeniti življenje. Ne nakopljite si sovražnikov na glavo in ne manipulirajte z informacijami. Lahko ste iskreni in nihče vam ne bo oporekal, da želite živeti po svoje. Samo jasno in pogumno se izrazite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot