Dnevni horoskop za 10. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Nekje, pri projektih, v službi ali pri prostovoljnih dejavnostih boste sodelovali s privlačno osebo, ki vam bo korak za korakom zmešala glavo in življenje bo postalo zanimivo.

Bik

Lahko, da se boste znašli med dvema ognjema in ne boste vedeli, kam pokloniti svoje srce in svoj čas. Ne odločajte se, saj to ni odločitev iz razuma, temveč iz sproščenega srca.

Dvojčka

Na vsak način vas bodo želeli zaplesti v pogovore, kjer ne bo možno povedati nič dobrega. Umaknite se, da ne boste krivi za napačne odločitve prijateljev ali znancev.

Rak

Tehtali boste, kaj je prav in kaj narobe in pri tem želeli upoštevati razum, pa bo na srečo zmagalo srce. Pomembno pa je, da se vedno držite svoje notranje resnice.

Lev

Poslovno se boste začeli prebujati, vizija vam bo jasna. Številne ideje bodo prišle na plano. Veliko jih boste lahko hitro uresničili in pri tem navezali nove, dobre kontakte.

Devica

Pritiski okolja bodo precejšnji, zato bodo počasi na plano prišla vsa čustva iz stare preteklosti, za katere ste bili prepričani, da ste jih že predelali. Vzemite si čas zase.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Nikomur ne boste dovolili, da ovira vašo svobodo, tudi partnerju ne. Intenzivno boste iskati pot iz katerihkoli omejujočih obveznostih in prav dobro vam bo šlo.

Škorpijon

Razrešiti boste morali “stare grehe”, ki bodo začeli močno trkati na vrata. Ne glede na različne situacije, se zavedajte, da se prav nikjer ne bodo stvari razrešile na silo.

Strelec

Samo sprejemajte situacijo in bodite iskreni pri vsem, kar se bo dogajalo okoli vas, ne glede na to, da se vam bo zdelo, da boste prizadeli številne ljudi. Vztrajajte, dobro bo.

Kozorog

Pri vsaki svoji trmasti odločitvi boste čutili, kako odpadajo bremena in fizično ter psihično počutje se vam bo hitro izboljševalo. Začeli boste uživati s svoji moči.

Vodnar

Vse se spreminja, zato se boste aktivirali v iskanju alternativnih virov preživetja, ne zaradi strahu pred preživetjem, temveč zaradi kritičnosti do vsega, kar se dogaja.

Ribi

Veliko dobrih stvari se bo zgodilo, a jih boste kar nekako spustili mimo in šele kasneje, ko boste gledali nazaj, boste spoznali, kako pomembno obdobje je bilo to.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.