Dnevni horoskop za 10. januar 2016.

 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

ovanOven

Da boste dobro odprti za podporo univerzuma, za energijo, ki jo prinaša mlaj, potem opustite slabe navade in negativne misli povezane z vašimi cilji. Moč vaših misli se obrestuje, tako na osebnem kot tudi na poslovnem področju.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Povsem varno je imeti svoje zamisli glede svojega življenja. Sledite svojim občutkom.

bikBik

Biki boste imeli izjemno veliko energije za vse, zelo bo mlaj vplival na vašo komunikacijo. Poglejte doma na polico in izberite kakšno dobro knjigo, tako boste najbolj izkoristili ta dan. Pustite domišljiji prosto pot.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Postanite pravi kreator svojega življenja! Zamislite si, koliko možnosti še neizkoriščenih.

blizanciDvojčka

Veselje vas bo spremljalo čez dan, naredite si lahko dober plan za teden, ki prihaja. Izognete se lahko nepotrebnih težavam, zato pazite na svoje burne reakcije. Dan bo zelo dinamičen, nepričakovane situacije.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Živite vsak dan posebej tako, kot če bi bil zadnji.

rakRak

Prijatelji in družina vam stoji ob strani. Delate na svojih odločitvah, to se bo danes pokazalo, ko bodo želeli odločati namesto vas. Želeli si boste raziskovati. Več svojega časa namenite kakšni igri in sprostitvi.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Razširite svoj um in na široko sprejmite vso blagostanje, ki je za vas.

lavLev

Danes boste lažje ločili resnico od iluzije, če se boste malo umirili in sprostili svoje misli. Želeli boste očarati ljudi okoli sebe. Komunikacija bo bolj drzna in lahko vam kaj uide, nekaj besed, ki jih drugače zadržite zase.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ostanite v tišini in bodite sprejemljivi, ne skrbite, kako se bo udejanjila vaša želja.

devicaDevica

Nekaj stvari boste dobro rešili. Odličen dan za plane in poslovne zadeve, ki jim boste danes namenili nekaj malo pozornosti. Bodite pozorni na svoje besede, da ne bodo preveč kritične. Zaželite si tukaj nekaj več pohval in pozornosti.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Vsi ljudje imamo eno krilo. Če hočemo leteti, se moramo objeti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vagaTehtnica

Iskali boste ravnovesje med zunanjim in notranjim občutkom. Prejemali boste razne informacije glede svojih ciljev. Ne boste si dovolili, da bi se drugi odločali namesto vas. Preživite več časa s svojo družino. Svobodna komunikacija.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Veliko priložnosti in možnosti imajo angeli pripravljenih za vas. Dosti dela vas čaka.

skorpijaŠkorpijon

Imeli boste visoke cilje. Ne spuščajte se v konfliktne situacije, raje pustite, da se drugi zmenijo, vi pa ohranjajte notranji mir. Svojih poslovnih sposobnosti se boste zavedali tudi danes. Svoje misli sprostite na način, da se malo odmaknete iz množice.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pomembna lekcija tega leta bo v tem, da sprostite svojo navezanost na preteklost.

strelacStrelec

Svojo ustvarjalnost predstavite svoji družini. V sebi skrivate veliko ljubezni, današnji mlaj bo spodbujal, da pokažete svojo dobroto tudi ostalim. Nekaj iluzij se vam lahko razbije. Tekom dneva pokažete, kakšne občutke nosite v sebi.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Pred vami se bodo odprle možnosti, da najdete odgovore na določena vprašanja.

jaracKozorog

Z lahkoto boste prišli v stik z drugimi ljudmi, kajti imeli boste posebno energijo, zato bodo želeli nekaj vaše bližine. Nekoga si boste še posebej zapomnili. Vsega česar vas je strah, temu dajete moč. Dovolite si izraziti svojega notranjega otroka. Uživajte življenje.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Oglejte si svoj svet in prepoznajte kaj vas omejuje in zaustavlja.

vodolijaVodnar

Akcija, dinamika vse te energije bodo spodbujale, da boste aktivni. Komunikacija bo dobro tekla, tudi krivde ne boste čutili. Danes si boste vzeli nekaj več časa za svojo domišljijo. Pojdite v naravo, morda najdete navdih.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Česa si resnično želite? Tega počnite vse več in več…

ribeRibi

Skozi celoten dan bo dogajalo. Zasijali boste s svojimi novimi zamislimi. Če ste razočarani, se danes to lahko malo poglobi, kajti pokažete tiste prave občutke. Odpustite sebi in drugim ter pozornost usmerite na tiste pozitivne dogodke. Hvaležnost vam da novih moči.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Zavedajte se, da je mir lahko v vas prisoten le tedaj, ko se zavedate kam potujete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec januar!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)